Sharing on hauska tapa syödä yhdessä samasta padasta. Hauskinta se on hyvässä seurassa ystävien kesken. Herkullinen ja helppo paella valmistetaan kalaliemeen ja valkoviiniin ja maustetaan sahramilla. Päälle ripotellaan iso kasa pannulla paahdettuja jättikatkarapuja.

Jättikatkarapupaella
Kuudelle

500 g jättikatkaravun pyrstöjä
1 rkl soijaa
1/4 tl cayennepippuria
2 sitruunaa
1 l vettä
2 1 Knorr® Fond ”du Chef” kalaliemi -annosfondia
2 kevätsipulia tai ½ purjo
oliiviöljyä
5 dl paella- tai risottoriisiä
2 ½ dl kuivaa valkoviiniä
1 tl suolaa
1 tl valkopippuria
5 g sahramia
200 g pimentos de padron -paprikoita  (tai 2 kpl vihreää paprikaa lohkoina)
lehtipersiljaa

  1. Ota jäiset katkaravut sulamaan. Mausta soijalla, cayennepippurilla ja puolikkaan sitruunan mehulla. Valmista kalaliemi sulattamalla annosfondit kattilassa kiehuvan veden joukkoon. Leikkaa sipulit viipaleiksi. 
  2. Lorauta kasariin öljyä niin, että kasarin pohja peittyy. Kuumenna ja mittaa joukkoon riisit. Kuullota riisinjyvät reunoiltaan läpikuultaviksi ja kaada joukkoon viini. Lisää suola, pippuri ja sahrami. Anna viinin imeytyä riisiin ja lisää sitten kalalientä pikkuhiljaa noin 2 dl kerrallaan antaen nesteen imeytyä välillä riisiin. 
  3. Kuumenna toisella pannulla hieman oliiviöljyä, ja paista pannulla erikseen ensin paprikat ja sitten katkaravut, kunnes ne ovat saaneet pintaansa kauniin paahtuneen värin. 
  4. Kun riisi on imenyt kaiken kalaliemen, sekoita joukkoon sipulit. Ripottele katkaravut ja paprikat riisin päälle. Viimeistele lehtipersiljalla. Nosta pannu pöydälle ja tarjoa hyvän leivän ja sitruunalohkojen kera. 

Vinkki: Tarjoile paella rapean maalaisleivän ja valkoviinin kanssa - hyvässä seurassa.
 

Aidon liemen makua

Tiivistetyt,  korkealaatuiset Knorr® Fond ”du
Chef” -fondit antavat ruoalle täyteläisen maun.
Fonditon valmistettu huolella valituista raaka-
aineista,eivätkä ne sisällä lisättyjä aromin-
vahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia
väriaineita. Makuvaihtoehtoja on kuusi: kana-,
liha-, kasvis-, kala- ja tumma liha -annosfondi.

Marraskuun pimeät illat kaipaavat vastapainoksi hemmottelua. Pikkujoulut ovat ihana syy koota ystävät yhteen. Ilahduta ystävät kauniilla makupaloilla ja kaada laseihin kuplivaa. Näissä helpoissa resepteissä on ripaus luksusta ja juhlan tuntua!

Kerro meille mikä näistä resepteistä on sinun suosikkisi juhlakauden pöytään. Voit voittaa upean Knorr-tuotepaketin!
 

Tässä kolme juhlapöydän suupalaa. Äänestä herkullisinta pikkujoulujen reseptiä!

 

Punajuuri-vuohenjuustosalaattikupit ja siemennäkkäri - katso resepti

Kananmuna-hyytelöpurkit - katso resepti

 

Ankkaterriini amuse bouche - katso resepti
 

Valitse oma reseptisuosikkisi! Osallistu myös arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 3 kpl Knorr-tuotepaketteja (arvo 30 e / palkinto). Osallistumisaika päättyy 3.12.2017. 

Lue arvonnan säännöt

Tiivistetyt,  korkealaatuiset Knorr® Fond ”du Chef”-fondit antavat ruoalle täyteläisen maun. Fondit on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Makuvaihtoehtoja on viisi: kana-,liha-, kasvis-, kala- ja tumma liha -annosfondi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.