Kymmenen innokasta kotikokkia pääsi ruokatoimittaja Riikka Kailan oppiin KK-keittiön kokkausillassa Helsingin Ruoholahdessa.
"Korianteria, thaibasilikaa ja perinteinen Nuoc cham -dippi. Niistä syntyy tuoreille vietnamilaisille kesärullille ominainen maku", KK:n ruokatoimittaja Riikka Kaila kertoo ja näyttää, miten ohut riisipaperi taittuu kauniiksi rullaksi.
/kodinkuvalehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/kokkausilta_paakuva.jpg?itok=5XZC3ALl)
Sen jälkeen kymmenen innokasta kk-keittiöläistä täyttää riisipaperin vermisellillä, yrteillä ja jättikatkaravunpyrstöillä. Käynnissä on KK-keittiön ensimmäinen klubi-ilta Kodin Kuvalehden ruokastudiolla Ruoholahdessa Helsingissä ja teemana vietnamilaiset tuoreet kesärullat.
/kodinkuvalehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/kokkausilta_ravut_0.jpg?itok=jnBonS4u)
Osallistujat on arvottu 130 ilmoittautuneen joukosta. Ennen kesärullien tekoa joukko on tutustunut Sanoma Lifestylen toimitukseen ja seurannut, miten ruokavideot syntyvät. Samalla on käyty läpi, millaista ruokatoimittajan työ on.
Juuri samana päivänä on kuvattu Kodin Kuvalehden pääsiäisruuat ja osallistujien yllätykseksi he pääsevätkin rullien lisäksi maistamaan superihanaa mango-suklaakakkua. Sen resepti paljastetaan KK:n numerossa 7!
"Mahtavaa oppia uutta ja syödä yhdessä", osallistujat kiittävät, kun on aika käydä ruokien kimppuun.
/kodinkuvalehti.fi/s3fs-public/wysiwyg_images/kolme-kokkaajaa.jpg?itok=m_oR3CYL)