Soppa365 ideoi valmiin mutakakun päälle kuudelle eri isätyypille sopivat kuorrutukset. Löydätkö listalta oman isätyyppisi ja hänelle sopivan kakun?

Maraton-iskä

Sportti-iskän tapaa vapaa-ajalla parhaiten kuntosalilla, lenkkipolulla tai lasten jääkiekkojoukkueen valmennuspuuhista. Maraton-iskä valmistautuu aina seuraavaan maratoniin ja on opiskellut protskunsa ja hiilarinsa. Ruokavalio noudatteleekin treenin vaatimaa tankkausta.

Isänpäivänä sportti-iskäkin ansaitsee herkkunsa. Jotta kuitenkin proteiinintarve täyttyisi, pinnoitetaan mutakakku pehmeällä rahkalla, raejuustolla ja ananaksella.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Herkkusuu-isi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä niistä isistä löytyy makean, suklaan, namien ja kinuskin perään haikailevia. Herkkusuu-isi on usein myös leikkisä tyyppi, joka viihtyy poikamaiseen tapaan legojen ja leikkiautojen ja erityisesti radio-ohjattavien härveleiden äärellä (joskus lapsen kanssa, yleensä omaksi ilokseen...).

Herkkusuu-isi saa ylenpalttisesti koristellun mutakakun: turauta kakun pintaan kinuskia, kermavaahtoa, useita kourallisia iskän lempikarkkeja ja raidoita komeus lopuksi suklaakastikkeella tai sulatetulla suklaalla.

Äijäfaija

Äijäfaijan löytää varmimmin autotallista rassaamasta moottoria, prätkän päältä tai saunaillasta muiden äijäfaijojen kanssa. Äijäfaija ei turhia lätise ja lirkuttele.

Äijäfaija on 100-prosenttinen lihansyöjä ja siksipä isänpäiväkakunkin päältä löytyy pekonia, karamellisotuna tosin. Kuohkea kuorrutus on tomusokerista, voista ja oluesta valmistettua kaljavaahtoa. Kaljavaahdon voi valmistaa myös kotikaljasta, jolloin jälkikasvukin voi maistella isän kakkua.

Katso tarkemmat ohjeet ja muut isätyypit kakkuineen Soppa365:stä!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla