Yllätä ystävä tiikerikakulla, joka syntyy kätevästi ilman sähkövatkainta.

Banaanikakku on kiitollinen leivonnainen: siihen voi käyttää pöydälle unohtuneet banaanit, ja se valmistuu kätevästi sekoittamalla ilman vatkainta. Banaanikakku on kelpo seuraa brunssille ja kahvipöytään. Sen saa kätevästi myös mukaan vaikkapa työpaikalle tai ystävälle tuliaiseksi.

Nutella muuttaa banaanikakun tiikeriksi.

Tässä banaanikakussa lisämuhevuutta tuo Nutella, jota laitetaan nokareina taikinakerrosten päälle. Tiikerikakkumainen marmoroitu pinta syntyy, kun vetäisee veitsellä kevyesti nokareiden päältä niin, että ne sekoittuvat taikinaan.

Voideltuun vuokaan kannattaa laittaa kaksi leivinpaperikaistaletta ristikkäin niin, että liepeet ulottuvat vuoan reunojen yli. Niiden avulla kypsän kakun nostaminen onnistuu helposti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Paista kakku uunin alimmalla tasolla, jotta se kypsyy varmasti sisältä eikä kärähdä ennen aikojaan. Jos pinta uhkaa tummua, voi suojaksi laittaa leivinpaperin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Banaanikakku säilyy muhevana viikon

Banaanikakku säilyy jääkaapissa viikon. Kakkua on hyvä säilyttää kuvun alla, jotta jääkaapin maut eivät tartu siihen. Jos kakun syö parissa päivässä, sen voi säilyttää huoneenlämmössä. Kakkua kannattaa hiukan säästää, koska se maistuu päivä päivältä paremmalta.

Nutella-banaanitiikerikakun ohjeen saat tästä:

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla