Nämä kakkuvadit saavat katseen kiinnittymään valmispipareiden sijaan astiaan.
Nämä kakkuvadit saavat katseen kiinnittymään valmispipareiden sijaan astiaan.

Suomi täyttää 100 vuotta. Vältä juhlastressi ja keskity nauttimaan. Nämä valmiit tarjottavat sopivat mainiosti Linnan juhlien katsomoon. Katso myös, miten katat pöydän kauniiksi helposti.

Helppoa suolaista

  • Varaa kimpale mietoa ja herkullista Juustoportin lakkajuustoa, pehmeän voimakasta Karelia-juustoa ja maineikasta Peltolan Blueta.
  • Varaa seuraksi ruisnappeja ja lakkahilloa.

Maistuvaa makeaa

  • Halvan lakupalloissa on aavistus salmiakkia.
  • Fazerin fudgeleivokset on päällystetty suolapähkinöillä. 
  • Kaupan valmispiparit maistuvat lapsille.
  • Valmiista suklaakakusta saa näyttävämmän, kun pinnan hunnuttaa tomusokerilla ja päälle asettelee tuoreita marjoja keoksi.

Juomat kruunaavat juhlan

  • Lapsille: mustikkalimonadia
  • Aikuisille: Loimu-punaviiniglögiä

Rento mutta juhlava kattaus

Myös juhlapöydän kattauksessa voi mennä helpoimman kautta. Pue pöytä juhlakuntoon laittamalla pohjalle pari lattiaan asti ulottuvaa valkoista lakanaa. Asetttele päälle liina – sen ei tarvitse ulottua maahan asti.

Asettele tarjoiltavat ruuat pöydälle erikorkuisissa tarjoiluastioissa. Voit tehdä sellaisen itsekin:

Tarvitset kakkuvatia varten eriparisia juomalaseja, lasikulhoja ja -lautasia, sekä kiinnittämiseen läpinäkyvää pakkausteippiä, joka ei jätä astioihin tahmajälkiä tai erotu lasipinnan läpi.  

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Aseta lautaset väärinpäin nostettujen juomalasien tai lasikulhojen päälle. Jos tarjottavat ovat keveitä ja lasiastian pohja tukeva ja leveä, et tarvitse väliin edes teippejä. Jos vadin tulee kestää esimerkiksi kakun leikkaaminen, kiinnitä väliin pala kaksipuoliseksi kiepautettua pakkausteippiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Juustoportin Lakkajuusto 4,80 e / 175 g. Valion Karelia-juusto 4,70 e / 350 g. Peltolan Blue -sinihomejuusto 4,30 e / 125 g. Fazer Salty Caramel fudge cakes 4,40 e / 110 g. Halvan suklaa-lakupallot 3 e / 140 g. Jaffa Mustikka -limonadi 2,90 e / 1,5 l. Loimu 2017 -glögi, 15 %, 14 e / 0,75 l.

Sisältö jatkuu mainoksen alla