
Kesällä paras hampurilaisbaari on oman pihan perällä.
Ei ole samantekevää, missä järjestyksessä hampurilainen kannattaa lautaselle kasata. Kun noudatat tätä kaavaa, saat helposti haukattavan ja joka puraisulla mahtavalta maistuvan burgerin.
- Ota lautaselle ensin sämpylän alapuoli. Paahda sämpylät, jolloin hampurilaisesta tulee rapea eivätkä kastikkeet imeydy pohjaan niin helposti.
- Asettele sämpylälle salaatti. Se suojaa sämpylää pihvin ja kastikkeiden kosteudelta eikä sämpylä muutu mössöksi.
- Nosta pihvi paikalleen. Naudanlihasta tehty jauhelihapihvi on klassisen hampurilaisen sydän. Lisää lihaan vain suolaa ja mustapippuria, sekoita massaa mahdollisimman vähän ja paista mediumiksi.
- Lisää pihvin päälle juusto, jotta se sulaa herkullisesti kuuman pihvin päällä. Sulanut juusto myös liimaa kätevästi seuraavaan kerrokseen tomaatin ja sipulin
- Maukas kastike tulee lopuksi kaiken päälle ja se myös liimaa sämpylän yläpuolikkaan paikoilleen.
Tee herkullisimmat hampurilaiset näillä ohjeilla:
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa