Kesällä paras hampurilaisbaari on oman pihan perällä.
Kesällä paras hampurilaisbaari on oman pihan perällä.

Ei ole samantekevää, missä järjestyksessä hampurilainen kannattaa lautaselle kasata. Kun noudatat tätä kaavaa, saat helposti haukattavan ja joka puraisulla mahtavalta maistuvan burgerin.

  1. Ota lautaselle ensin sämpylän alapuoli. Paahda sämpylät, jolloin hampurilaisesta tulee rapea eivätkä kastikkeet imeydy pohjaan niin helposti.
  2. Asettele sämpylälle salaatti. Se suojaa sämpylää pihvin ja kastikkeiden kosteudelta eikä sämpylä muutu mössöksi.
  3. Nosta pihvi paikalleen. Naudanlihasta tehty jauhelihapihvi on klassisen hampurilaisen sydän. Lisää lihaan vain suolaa ja mustapippuria, sekoita massaa mahdollisimman vähän ja paista mediumiksi.
  4. Lisää pihvin päälle juusto, jotta se sulaa herkullisesti kuuman pihvin päällä. Sulanut juusto myös liimaa kätevästi seuraavaan kerrokseen tomaatin ja sipulin
  5. Maukas kastike tulee lopuksi kaiken päälle ja se myös liimaa sämpylän yläpuolikkaan paikoilleen.

Tee herkullisimmat hampurilaiset näillä ohjeilla:

Artikkeli jatkuu alapuolella
Pekoni-gorgonzolahampurilainen
Resepti
Pekoni-gorgonzolahampurilainen
Artikkeli jatkuu alapuolella
Avokadopesto-kanahampurilainen
Resepti
Avokadopesto-kanahampurilainen