Pehmeää, täyttävää ja herkullista! Nauti pihalla, parvekkeella, keittiössä tai tarjoa vieraille.

4 hengelle

4 pekonisiivua
8 jättikatkaravunpyrstöä tai 1 broilerinfilee
4 palaa tuoretta patonkia
rapeita salaatinlehtiä tai rucolaa

Avokado-majoneesiseos
1 kypsä avokado
½ pienestä keltasipulista
4 rkl majoneesia
2 rkl sitruunanmehua
1 rkl silputtua tuoretta minttua
1 rkl silputtua tuoretta basilikaa
maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria

---

1. Valmista avokado-majoneesiseos. Yhdistä kulhossa pieneksi kuutioitu avokadon hedelmäliha, kuorittu, silputtu sipuli ja loput seoksen aineksista. Peitä ja nosta viileään.

2. Paista pannulla pekonit rapeiksi. Nosta sivuun ja pidä lämpimänä.

3. Paista valintasi mukaan molemmin puolin jättikatkaravun pyrstöt tai siivuiksi leikattu broilerinfilee kypsäksi. Ravut kypsyvät hetkessä.

4. Paahda leipien sisäpinnat rapeiksi. Kokoa lautaselle leipien päälle ensin majoneesiseosta, salaatin tai rucolan lehtiä, pekonisiivut ja paistetut jättikatkaravut tai broilerinsiivut.

5. Mausta makusi mukaan suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Tarjoa heti lounaana tai välipalana.