Broilerivartaat

1 kg broilerin fileetä
grillaukseen vartaita tai bambutikkuja

Marinadi
4 tl sitruunan kuorta
1 dl sitruunan mehua
1 dl rypsiöljyä
1 rkl hunajaa
3 valkosipulinkynttä
3 rkl hienonnettua tuoretta minttua
noin 1 tl chilijauhetta
sormisuolaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla


Sisältö jatkuu mainoksen alla


Leikkaa fileet pituussuuntaan kolmeen osaan. Pujottele palat vartaisiin. Sekoita marinadiaineet ja kaada vartaita maustamaan. Anna makujen vetäytyä viileässä yön yli. Pyyhi valuva marinadi pois. Kypsennä kuumassa grillissä 10-15 minuuttia. Viimeistele kypsät vartaat sormisuolalla.

Tarjoile inkiväärimajoneesin kanssa. Porsaanlihan ystäville voit samalla kertaa grillata myös possuvartaita!

Teksti Christina Aaltio, kuva Ullamaija Hänninen

Sisältö jatkuu mainoksen alla