Valitse vartaisiin jotain uutta.

Maistele rohkeasti erilaisia lihalaatuja

Hevosen sisäfilee on harvinaista herkkua, mutta sitä kannattaa kysellä lihakauppiailta ja kauppahalleista. Liha on vähärasvaista ja todella mureaa. Hevosen sisäfilee sopii mainiosti vartaisiin. Kääräise lihan ympärille vaikka pekonia ja kypsennä nopeasti grillissä.

Porsas pitää molenlaisista makukylvyistä aasialaishenkisistä kastikkeista aina amerikkalaistyyppisiin barbequesooseihin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Karitsan kavereiksi sopivat erityisen hyvin yrtit ja valkosipuli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeile pihvikarjan paahtopaistille esimerkiksi punaviinimarinadia, jossa on punasipulia, rosmariinia ja valkosipulia.

Marmoroitu naudan ulkofilee on taivallista ihan sellaisenaan suolan ja pippurin kera.

Muista nämä nyrkkisäännöt

Kun rakennat grillivartaita, muista leikata lihat samankokoisiksi paloiksi. Silloin ne kypsyvät tasaisesti.

Hyvä ja murea liha ei välttämättä tarvitse marinadia, sillä se peittää helposti lihan oman, herkullisen maun. Ripaus suolaa ja pippuria riittää yleensä.

Sivele lihapalat öljyllä, niin ne eivät tartu kiinni grilliin.

Liota puisia vartaita kuumassa vedessä ennen käyttöä, jotta ne eivät syttyisi tuleen. Pyyhi metalliset grillitikut ja vartaat öljyyn kastetulla talouspaperilla, niin lihat irtoavat kypsinä helposti tikuista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla