4 possun lehtipihviä
2 dl pieniä kesäkurpitsapaloja
2 dl pieniä tomaattipaloja
1 dl oliivipaloja
2 dl pakastemaissia
oliiviöljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria

---


1. Ota pihvit huoneenlämpöön siksi aikaa, kun valmistat täytteen.

2. Kuullota kasviksia öljyssä pannulla kymmenisen minuuttia. Mausta. Mausta myös pihvit suolalla ja pippurilla.

3. Levitä täytettä pihveille ja rullaa pihvit kääryleiksi. Sulje kääryleet hammastikuilla.

4. Ruskista kääryleisiin nopeasti kaunis paistopinta kuumalla paistinpannulla voissa tai öljyssä. Kääntele kääryleitä, jotta ne ruskistuvat joka puolelta. Alenna lämpöä ja hauduta kääryleet kypsiksi kannen alla.

5. Tarjoa lopun täytteen ja salaatin kanssa.

Vinkki! Täytteeseen sopivat myös silputtu salami, paprika tai sipuli. Korvaa jokin aine jollakin näistä ja kuullota samaan aikaan pannulla muiden täytteiden kanssa. Pihvi voi olla myös naudan lehtipihvi.

Teksti: Kiia Renko, kuva: Arto Vuohelainen