Kirpakan tyrnin maku pehmenee, kun sen soseuttaa banaanin kanssa.

Trendianalyytikkojen mukaan olemme astumassa keltaisen värin valtakaudelle. Ruokamaailmassa se tietää menestystä tyrnille, joka täyttää myös nykyajan terveysvaatimukset.

Mummot ovat tienneet tyrnin eduista pitkään, mutta viime aikoina myös trendikokit ovat innostuneet kultaisesta ihmemarjasta. Lähes jokaisen huippuravintolan listalta löytyy ruoka, johon on lisätty tyrnimarjoja.

Nice cream

Tyrnistä ja banaanista syntyy mainio vegaaninen pehmisjäätelö, jota kutsutaan nimellä nice cream.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
2
Vaikeustaso:
Helppo

Vegaaninen tyrnipehmis

Tee näin:

Viipaloi banaanit ja pakasta ne pariksi tunniksi.

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta samettiseksi pehmikseksi.

Ainekset

2
banaania
¾ dl tyrnimehutiivistettä
½ tl kardemummaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla