Kirpakan tyrnin maku pehmenee, kun sen soseuttaa banaanin kanssa.
Trendianalyytikkojen mukaan olemme astumassa keltaisen värin valtakaudelle. Ruokamaailmassa se tietää menestystä tyrnille, joka täyttää myös nykyajan terveysvaatimukset.
Mummot ovat tienneet tyrnin eduista pitkään, mutta viime aikoina myös trendikokit ovat innostuneet kultaisesta ihmemarjasta. Lähes jokaisen huippuravintolan listalta löytyy ruoka, johon on lisätty tyrnimarjoja.
Nice cream
Tyrnistä ja banaanista syntyy mainio vegaaninen pehmisjäätelö, jota kutsutaan nimellä nice cream.
Resepti
Vegaaninen tyrnipehmis
Tee näin:
Viipaloi banaanit ja pakasta ne pariksi tunniksi.
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon. Soseuta samettiseksi pehmikseksi.