Jukka Poika
Jukka Poika kuvailee itseään introvertiksi. ”Omasta rauhasta muiden pariin siirtyminen on minulle vaikeaa.”

Muusikko Jukka Poika viihtyy kotona. ”Minusta tuntuu, että reissussa aika menee hukkaan.”

Muusikko Jukka Poika eli Jukka Rousu on reissannut keikoilla ympäri Suomen, mutta parhaiten hän viihtyy kotona. 

”Olen naurettavuuteen asti staattinen ja antimatkustaja. Nautin kotona ja kotistudiossa olosta niin paljon, että keikalle lähtö on koko päivän mittainen henkinen vääntö. Vaikeinta on siirtyminen omasta rauhasta muiden pariin. Tien päällä oloni kyllä sitten helpottaa.”

Jukka Poika asuu Turun Kakskerrassa puolisonsa Teija Stormin kanssa. Perheeseen kuuluu kolme lasta Jukan aiemmasta liitosta. Kun Jukka on kotona, hän rauhoittuu tekemällä pihatöitä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Jos olen menossa koko viikon, minusta tuntuu, että aika menee hukkaan. Reissuista jää tietysti parempia tarinoita, mutta tarvitsen arkista pysähtyneisyyttä, jotta voin sisäistää asioita ja säilyttää otteeni elämästä. Siksi nautin puolijoutavista pihatöistä. Risujen kerääminen, hiljaisuus ja se, ettei mitään tapahdu, auttavat viemään ajatukset pois töistä.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Olen aika säikky ja mietin paljon riskejä.”

Kaukomaille hän ei kaipaa.

”Minulla ei ole sellaiseen matkusteluun sisäsyntyistä tarvetta. Välillä saatan innostua toisen impulssista, matkustaa ja olla ihan fiiliksissä, mutta yksin en ehkä lähtisi minnekään.”

”Olen aika säikky ja mietin paljon riskejä.”

Jukan isosisko Nina Rousu on veljensä vastakohta, sillä hän nauttii matkustelusta ja asuu tällä hetkellä Intiassa, Delhissä. Lue Jukan ja siskon haastattelu Kodin Kuvalehdestä 2/2019. Voit lukea jutun myös digilehdestä tai  tähtiartikkelina alla olevasta linkistä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla