Robin eli Robin Packalen hurmaa kaiken ikäiset naiset. Kuva Heikki Salonen.
Robin eli Robin Packalen hurmaa kaiken ikäiset naiset. Kuva Heikki Salonen.

Törmäsin työpaikkani aulassa supersuosittuun, 15-vuotiaaseen teinipoppari Robiniin. Miten hurmaava ja hyväkäytöksinen voi nuori mies ollakaan, myös tällaisen keski-ikäisen täti-ihmisen mielestä. Vaihdoimme muutaman sanan ruuasta, mistäpä muustakaan.

– Olen aika kaikkiruokainen. Kolme suosikkiruokaani ovat sushi, kinkku-ananas-aurajuustopizza ja kanapasta. Ruokajuomani on maito. Tykkään kokkailla itsekin paljon. Iltapalaksi teen usein jotain kananmunasta, esimerkiksi munakkaita. Myös pizzaa ja pastaa tykkään tehdä. Kotona äiti kokkaa useimmiten, mutta kyllä isäkin tekee ruokaa. Ravintoloissa ja ulkona käyn syömässä itseasiassa melko harvoin, Robin kertoo.

Usein lukee lehdistä, kuinka yksipuolista keikkapaikkojen ruokatarjoilu on. Robinin keikoilla takahuoneessa on tarjolla usein kinkkukiusausta, kanaa ja salaattia. Kuulostaa oikeastaan ihan hyvältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Pyrin syömään terveellisesti, mutta en nipota tai ole kranttu ruokien suhteen. Karkkia syön tietysti myös, mutta melko vähän. Harrastan paljon liikuntaa, joten sen takia ei tarvitse miettiä syömisiä enkä sitä haluaisikaan tehdä. Talvisin laskettelen paljon, kesäisin purjehdin ja lenkkeilen. Myös maa-akrobatia kuuluu harrastuksiini, Robin jatkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Liikunnallinen Robinhan on hyvä tanssija, ja hänen ensimmäinen hittinsa Frontside Ollie kertoi skeittailusta.

Keikkailu ei kuulemma haittaa nuoren miehen koulunkäyntiä: koulu on kuitenkin ykkönen. Robin pyrkii tekemään keikkoja harvemmin, mutta ne ovat suurempia tapahtumia.

.

Sisältö jatkuu mainoksen alla