"Kertoo paljon nykytilanteestani: teinit jättivät minut heti yksin Särkänniemessä, joten etsin muuta seuraa", kertoo lukijabloggaaja Sari.
"Kertoo paljon nykytilanteestani: teinit jättivät minut heti yksin Särkänniemessä, joten etsin muuta seuraa", kertoo lukijabloggaaja Sari.

Tässä juttusarjassa esitellään Kodin Kuvalehden lukijablogeja.

"Kahden teinin yksinhuoltaja. Oman äitini sanoja lainatakseni: "Sarin elämästä tulee väkisinkin mieleen sana tuulitunneli." Paljon on sattunut ja tapahtunut, hyvässä ja pahassa. 

Kirjoittelen elävästä elämästä, ilman punaista lankaa, suoraan asioista niiden oikeilla nimillä."

Sari Kristiinan supinoita ja jupinoita on yksi Kodin Kuvalehden lukijablogeista. Sen kirjoittaja Sari pohtii teksteissään esimerkiksi eroamista tai sitä, millainen mies hänelle löydettäisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Hänen blogitekstinsä ovat humoristisia, mutta oivaltavia

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hei Sari! Mistä blogisi kertoo?

Kirjoittelen elävästä elämästä huumorilla höystettynä. Aiheet voivat kummuta vaikkapa lehtijutusta, muiden blogikirjoituksista tai keskusteluista ystävien tai lasten kanssa. Kirjoitan kaikesta, mitä mieleeni juolahtaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kenelle kirjoitat?

Tekstini ovat aikuisen naisen kirjoituksia, jotka perustuvat usein omiin kokemuksiini. Kohderyhmääni ovat siis keski-ikäiset naiset, mikseivät miehetkin. 

Miksi bloggaat?

Kirjoitin nuorena paljon, mutta myöhemmin harrastus jäi arjen jalkoihin. Pari vuotta sitten löysin kansalaisopiston esitteestä kirjoituskurssin, johon ei tarvittu aiempaa tuastaa. Menin kurssille ja innostuin uudelleen kirjoittamisesta monen vuoden tauon jälkeen. Siitä lähti ajatus blogin perustamiseen.

Mikä on oma lempiblogisi?

Lempparia on mahdotonta nimetä, koska hienoja blogeja on niin mahdottoman paljon. Kerron sen sijaan, että luen aina hymyssä suin sanoittaja ja runoilija Sana Mustosen tarinointia eräässä paikallislehdessä .Hänen huumorinsa ja rohkean rehellinen tapansa kirjoittaa uppoaa minuun. 

Mitä harrastat?

Lenkkeilen, kudon ja golffaan. Kokeilen mielelläni uusia juttuja, ja olenkin harrastanut kaikenlaista aina joogasta melontaan. Viimeksi kävin rivitanssimassa. 

Mitä muuta elämääsi kuuluu? 

Olen kahden teini-ikäisen lapsen yksinhuoltaja. Oma aikani on lisääntynyt tänä vuonna, joskin arjen pyöritys vie edelleen ihan tarpeeksi aikaa. Pyrin rentoutumaan joskus vaikkapa viikonloppureissun merkeissä. 

Mistä haaveilet?

Tällä hetkellä suurin haaveeni on saada lapset maailmalle muutaman vuoden kuluttua. He ovat kasvattaneet minua ihmisenä todella paljon. Yritän antaa heille hyvät eväät elämään. Lisäksi toivon, että syksy olisi pirtsakka – en ole syksyisin parhaimmillani. Onneksi huhtikuu on jo puolen vuoden päästä.

 

Tutustu Sari Kristiinan blogiin täällä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla