KK nostaa tasaisin väliajoin esiin yhden lukijabloggaajan. Tällä kertaa esittelyvuorossa on Lapsiperheen arkirealismia -blogin kirjoittaja. Blogia kirjoittaa 32-vuotias nainen, jolla on kaksi lasta.

1. Mistä aiheista bloggaat?

"Blogini kertoo nimensä mukaisesti lapsiperheen, eli meidän perheen arjesta. Kirjoitan ihan tavallisista asioista. Pyrin pitämään postaukset mahdollisimman realistisina ja näyttämään myös, että lapsiperheessä on täysin normaalia, jos kotona vallitsee sekamelska."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Miksi bloggaat?

"Olen kirjoittanut blogia nimimerkillä vuodesta 2009. Kun siirryin Kodin Kuvalehden alle, sain tilaisuuden rajata blogin aihepiiriä haluamaani suuntaan. Kirjoitan blogia, koska se on minun oma juttuni kiireisessä arjessa. Samalla itselleni jää talteen hetkiä tästä elämänvaiheesta."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Kenelle kirjoitat?

"Koska blogi kertoo lapsiperheen arjesta, ajattelen kirjoittavani pienten lasten vanhemmille. Tiedän kuitenkin myös esimerkiksi anoppini ja naapureiden lukevan tätä blogia, joten yritän kirjoittaa siten, että mahdollisimman moni viihtyisi blogin parissa."

4. Mikä on oma lempiblogisi?

"Seuraan useampaa blogia, joissa aihepiirit vaihtelevat lapsiperhearjesta joogaan hurahtaneen elämään. Sellaisia blogeja, joiden päivitykset käyn lukemassa aina heti tilaisuuden tullen, ovat Haikaran Jalanjäljillä, La Dolce Vita, Unelmista Totta ja Kirppisrakkautta

5. Mikä yllätti sinut viimeksi?

"Olen aika yllättynyt siitä, miten täydellisesti olen hurahtanut ruoanlaittoon ja ylipäätään olemaan kotiäiti. Olen pitänyt itseäni aina varsin työorientoituneena, mutta tällä hetkellä viihdyn mainiosti kotona lasten kanssa. En pidä itseäni kaikissa tilanteissa aikuisena, vaan osaan mielestäni aika hyvin heittäytyä lasten kanssa olemaan lapsellinen. Mielestäni lasten on hyvä nähdä, että äitiäkin voi toisinaan hassuttaa ja lapsettaa."

Lue Lapsiperheen arkirealismia -blogia täältä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla