Kodin Kuvalehden uusin blogi on nimeltään Uraäidin Ruuhkavuodet. Sitä pitää nelikymppinen Aino. 

Kerro itsestäsi viisi asiaa, Aino.

1. Olen pian nelikymppinen "uraäiti" ja työskentelen yritysviestintätehtävissä. 2. Perheeseeni kuuluvat 11-vuotias tytär, 8-vuotias poika ja aviomies, joka blogissa esiintyy ansaitusti nimellä Maailman Paras Mies. 3. Uusin tulokas on nelikuinen koiranpentumme. 4. Perheessämme harrastetaan paljon: meillä on yhteensä kymmenkunta harrastusta. 5. Asumme vanhassa omakotitalossa, jossa on iso piha ja josta on piktä matka työhöni. Arki on siis melkoista palapeliä.

Mitä harrastat?

Bloggaamisen lisäksi käyn kuntosalilla, juoksen metsässä ja kävelen koiran kanssa. Olen harrastanut aiemmin myös kestävyysjuoksua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mistä bloggaat? 

Kirjoitan pohdintoja ruuhkavuosien keskeltä: elän vaihetta, jossa on paljon tekemistä ja vähän aikaa. Blogi sisältää keski-ikäisen äidin kertomuksia perhearjesta kouluikäisten lasten kanssa sekä kiireistä arkea helpottavien tuotteiden ja palveluiden testaamista. Lisäksi blogista löytyy välähdyksiä esimerkiksi metsälenkeiltä ja vaatekaapistani.

Miksi bloggaat?

Aloitin lokakuussa 2014. Kuopukseni aloitti sinä syksynä koulun ja moni tuttu totesi, että nyt ne ruuhkavuodet ovat takana. Ihmettelin sitä, sillä minusta ne vasta alkoivat. Tässä elämänvaiheessa en ole ehtinyt juuri olla tekemisissä muiden vanhempien kanssa. Kaikilla on niin kiire. Lasten harrastuksissa ei jutella, enkä enää pääse hiekkalaatikonkaan reunalle henkeviä pohtimaan. Siksi halusin perustaa oman virtuaalisen hiekkalaatikkoni.

Mikä asia helpottaa eniten arkeasi?

Tasa-arvoinen parisuhde eli aviomies, joka kantaa merkittävän vastuun arjen pyörityksestä.

Mitä toivot lukijoiden saavan blogistasi?

Haluan antaa vertaistukea ja vaihtaa ajatuksia muiden kouluikäisten lasten ja vanhempien kanssa. Toivon, että voin inspiroida ja inspiroitua itse.

Mitä odotat tältä syksyltä?

Syysprojektimme on koiranpennun koulutus. Syyskuun lopussa täytän pyöreitä ja piipahdamme viikonloppumatkalla. Odotan paljon myös blogilta, sillä sain viime syksynä blogini lukijoilta korvaamatonta vertaistukea kaamosaikaan. Blogi on tärkeä paikka arjen keskellä: oma soppeni, jossa kukaan ei vaadi minulta mitään. Toivotan uudet ja vanhat lukijat tervetulleeksi seuraamaan menoa! 

Uraäidin Ruuhkavuodet -blogin löydät täältä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla