Kun isä on poissa, voi onneksi kuunnella hänen lempikappalettaan. KK:n lukijat kertoivat, mistä kappaleista tulee mieleen isä. Lue koskettavat tarinat ja kuuntele soittolista.

"Kanttori lauloi Lapin kesän muistotilaisuudessa. Issee oli kalamies ja Lapin-kävijä."

"Turos Hevi Geen Poliisi ja muut niiden rallit. Isi laahasi mua mukana motskaritapahtumissa pienenä ja vielä vähän vanhempanakin. Noissa kokoontumisajoissa tuli paljon rokattua ja twistattua isin kanssa. Nyt asutaan eri maissa ja ikävä on kova."

"Isä oli Katri Helena -fani ja Mun sydämeni tänne jää -laulun sanat kuvaavat hyvin isää, luonnon ystävää. Laulu lohduttaa isää kaivatessa ja muistellessa."

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

"Mun isä osasi täydellisesti matkia Nauravan kulkurin nauruosuuden, joten siitä tulee mieleen isä. Niin myös Suojelusenkeli-kappaleesta (Maan korvessa...), joka laulettiin hautajaisissaan 19 vuotta sitten."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Jukka Kuoppamäen Pieni mies tuo muistoja ajalta kun isä oli vielä täällä ja siitä kuinka hellästi rakasti minun poikiani. Terkkuja pilvenreunalle, ja rakasta isänpäivää."

"Missä muruseni on? Terveiset sinne taivaaseen."

"Reino Helismaan Reppu ja reissumies. Isäni sitä aikoinaan lauleli, ja aina ku kuulen tuon, niin tulee isää ikävä."

"Tein itse laulun isästä 14-vuotiaana, kun hän oli kuusi vuotta aiemmin kuollut. Myöhemmin sävelsin runon, jonka hän oli kirjoittanut vähän ennen kuolemaansa."

"Isäni kuoli viime heinäkuussa, olin äitini ja hänen kanssa katsomassa Procol Harumia Tampereella vuotta aiemmin. Whiter Shade Of Pale soi hänen toiveestaan myös muistotilaisuudessa."

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla