Isänpäivä lähestyy ja kokosin tähän alle muutaman meidän suosikeista. Nämä itsetehdyt lahjat on persoonallisia ja lapsi voi olla itse tekemisessä mukana. Avaimenperät, tyynyliinat ja pannunaluset ovat myös käytännöllisiä, eivätkä ne jää kaapin perälle lojumaan. 

 1. Kutistemuovista avaimenperä. Ikuista lapsen käden sekä jalanjälki tai piirrä perhepotretti vapaalla kädellä. Tarkemmat ohjeet löydät täältä. 

2. Hamahelmistä tehty pannunalunen. Tämän osaa pienikin lapsi tehdä. Kuvioinnissa voit halutessasi auttaa. Tarvitset vain neliön mallisen alustan ja mieleisesi hamahelmet. Alusta kestää silityksen jälkeen hyvin kuumuutta. 

3. Viiksiheijastin. Leikkaa paksusta huovasta viiksen mallinen pala ja liimaa pikaliimalla heijastinkangas päälle. Ompele hakaneula heijastimen taakse. 

4. Valokuva painettuna tyynyliinaan. Tallenna ikimuistoinen tai tärkeä hetki valokuvaan ja tulosta kuva. Siirrä se tyynyliinaan decoupage-tex lakan avulla. Katso ohjeet täältä. 

5. Aineeton lahja ja raaputettava arpa. Katso ohje täältä itsetehtyyn arpaan.

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Anni Lehto on intohimoinen DIY-ideoiden toteuttaja ja ammatiltaan kädentaitojen ohjaaja. Huvikumpu-blogista löydät ideat suloisimpiin juhliin, leivontaan ja koristeluun. Kesällä pihan keittiöpuutarha herää eloon ja pihan lettuliiterissä valmistuvat parhaat herkut! Välillä blogissa piipahdetaan sisustuspuodeissa, reissuilla ja käsityötapahtumissa.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiinBloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla