KK:n lukijat ovat tienneet kumppaninsa olevan se oikea esimerkiksi katseen tai tuoksun perusteella.

KK kysyi lukijoilta, mistä he tiesivät nykyisen kumppaninsa olleen se oikea. Moni pohti, että tunne syttyi ajan kuluessa, pikkuhiljaa. Toinen tiesi jo ensimmäisestä katseesta, että edessä oleva ihminen oli juuri häntä varten. Tässä koskettavimmat ja romanttisimmat tarinat!

”Olin aina ollut kauhean levoton ja minulla oli kiire joka paikkaan. Kun tapasin mieheni 10 vuotta sitten, löysin mielenrauhan ja pystyin yhtäkkiä vain olemaan.”

”Ihastuin mieheni silmiin, kun hän katsoi minua auton taustapeilistä. Siitä tiesin.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Kun toinen tuli keskelle erotilannetta, näki karut huoltajuustaistelut eikä lähtenyt, vaikka sanoin että hänen olisi helpompi muualla.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Se oli hänen ihonsa ominaistuoksu. Hänen lähellään oli hyvä olla, ihan hiljaakin.”

”Pystyin olemaan täysin oma itseni hänen seurassaan.”

”Näin tulevan mieheni ensimmäistä kertaa takaa päin. Hän käveli pöytämme ohi suositussa diskossa. Siniset farkut ja raitapaita, tumma tukka, pitkä ja hoikka. Tiesin heti, että se on hän! Kun hän kääntyi, olin myyty. Yhteistä elämää meillä on takana jo 33 vuotta.”

”10 vuotta sitten juutuin juttelemaan tapaamani miehen kanssa niin pitkäksi aikaa, että yläselkäni paloi rakkuloille auringossa. Mieheni on ensimmäinen, joka sai minusta irti hersyvän naurun.”

”Lihastautiliiton liikuntaleiri yhdisti meidät, kaksi kovia kokenutta. Ymmärrämme toistemme sairauksia paremmin, kun kumpikaan ei ole täysin terve.”

”Sen piti olla yhden yön juttu. Hän lupasi soittaa, ja ajattelin että katsellaan nyt. Mies soitti heti seuraavana päivänä ja on myös sen jälkeen pitänyt sanansa.”

Tuntui, kuin olisin tullut kotiin.

”Olin 16-vuotias ja olimme olleet yhdessä vain viikon. Lääkärin rutiinitarkistuksessa minulla todettiin syöpä munasarjassa. Puolisoni oli silloin armeijassa, ja soitin hänelle varmaan 50 kertaa ennen kuin hän vastasi keskellä metsää. Kerroin uutiset, ja hän kertoi pysyvänsä rinnallani. Silloin tiesin, että tästä en päästä irti.”

”Siitä tiesin, kun hän heti seurustelumme alussa otti ensimmäisestä liitostani olevat lapseni hyvin huomioon. Hän piti heitä samanarvoisina kuin omiaan.”

”Ei ole ollut tiettyä valaistumisen hetkeä, vaan luottamus ja rakkaus kasvoivat ja vahvistuivat pikkuhiljaa. Jonkin ajan kuluttua huomasin miettiväni, että tämä taitaa olla tässä.”

”Hän haki minua tanssimaan laivalla ja tiesin heti, että tässä hän on. Tuoksu ratkaisi asian: hän tuoksui tutulle ja hyvälle.”

”Hän oli sen verran pöljän näköinen. Valinta onnistui.”

”Tiesin sen siitä, että minulla oli häntä ikävä, kun hän nukkui vieressäni.”

”Siitä tietää, että toinen on oikea, kun pierutkaan eivät hävetä!”

”Olimme todella nuoria, kun menimme naimisiin. Hän oli silloin jo huolehtivaa tyyppiä ja se tuntui nuoresta naisesta hyvältä.”

”Rakastuin kumppaniini ensisilmäyksellä. Kun juhlimme 1-vuotispäiväämme ravintolassa, hän purskahti hervottomaan nauruun kun viinit kaatuivat syliini. Silloin tiesin, että viettäisin hänen kanssaan loppuelämäni.”

”Kun nojasin selkäni hänen rintaansa vasten, tuli tunne, kuin kotiin olisi tullut.”

Mai

Siitä tiesin hänen olevan oikea, kun hän tukesi joka asiassa! Oli kannustava! Sylissä mitä turvallisin olo. Ihana mies.

  • ylös 13
  • alas 5
Elämäni rakkaus

Ollaan oltu yhdessä jo 25 vuotta. Pari eroa alkutaipaleilla, mut niitä ei lasketa. En ole helpoin ihminen ja silti toinen vain jaksaa. Ihan paras isä lapsille. Hoitaa ja huolehtii kaikista rakkaistaan. Uskomaton ihminen. Ärsyttävät piirteetkään ei enää haitta. Ilman tuota ihanaa miestä en osaisi enää olla! Ja se unituoksu...

Sisältö jatkuu mainoksen alla