KK valitsee Kodinkuvalehti.fi-saitin keskusteluista viikon parhaan kommentin ja palkitsee sen kirjoittajan.

Viime viikon parhaan kommentin kirjoitti nimimerkki Sande. Hän otti kirjoituksessaan kantaa nettijuttuun Potkuista alkaa jotain uutta.

Kirjoittaja kommentoi artikkelia näin:

”Minulle potkut olivat täydellinen mahdollisuus päästä pois työstä, josta ei enää saa mitään. Olin kauan hakenut muita töitä ja miettinyt alanvaihtoa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kun olin saanut irtisanomispaperin käteen, menin TE-toimistoon ammatinvalintapsykologille. Teimme testejä ja suunnittelimme alanvaihtoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pääsin työkokeiluun tutustumaan uuteen alaan ja viihdyin hyvin. Tämän jälkeen hain alan opiskelupaikkaa ja pääsin opiskelemaan satojen hakijoiden joukosta.

Mielestäni tämä on ollut yksi parhaista jutuista, mitä elämässäni on tarjoutunut.”

Mitä mieltä sinä olet asiasta? Kerro se kommenttikentässä.

Huomaathan, että jokaista KK:n nettijuttua voi kommentoida, mutta palkinnon voimme toimittaa vain yhteystietonsa jättäneille kirjoittajille.

outoa

Kuntasektorilla voi esim. ammattitaidoton varhaiskasvatusjohtaja sotkea ja häärätä epäammatillisesti(esim. suosimalla joitakin omia ystäväalaisiaan ja homma ei toimi. Potkut olisi todella hänelle tarpeen. Tällaista tapahtuu esim. Päijät-Hämeessä. Lapset, asiakkaat, henkilöstö voi pahoin. Mutta kun on virka, hänestä ei pääse eroon. Kaikki ympärillä tietää hänen mielivaltaisuutensa ja epäammatillisuutensa.

tuikku57

Olin 22 vuotta saman työnantajan palveluksessa. Yhdeksänkymmentäluvun lamassa työt väheni niin että töitä oli kesällä, jouluna, hiihtolomilla ja pääsiäisenä, muuten tarvittaessa töihin kutsuttuna. Sain sitten tarjouksen vuoden äitiyslomasijaisuudesta. Otin työn ja sen päätyttyä aloin tehdä töitä free lancerina, myös myös sille entiselle työnantajalle, joka päätyi konkurssiin. Töitä löytyy vielä lähes kuusikymppiselle ja minusta tilanne on hyvä. Joudun jatkuvasti oppimaan uutta, enkä jumitu entiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla