Oletko sinä menettänyt erossa puolison lisäksi myös anopin?
Oletko sinä menettänyt erossa puolison lisäksi myös anopin?

”Kävi niin, että rakastuin työkaveriini ja erosin. Menetin samalla myös läheisen anopin, sielunsiskoni”, lukijamme suree.

Minulla oli ihana anoppi, jonka valitettavasti menetin avioerossa. Ennen tulimme hyvin juttuun ja nauroimme usein, että olemme sielunsiskot. Sitten kävi niin, että rakastuin työkaveriini. Toivoin, että ystävyyteni ex-anopin kanssa olisi voinut jatkua, mutta se oli turha toive.

Hän valitsi puolensa ja halusi tukea minulle vihaista poikaansa, ja myöhemmin myös uutta miniäänsä. Hyväksyn hänen ratkaisunsa, mutta oli silti riipaisevaa nähdä ex-anoppi ex-mieheni uuden kumppanin kanssa kaupungilla. Olen onnellinen uudessa liitossani, mutta suren välirikkoa ex-anopin kanssa.

Malla

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mitä ajatuksia kirje herätti? Keskustele alla kommenttikentässä tai lähetä sähköpostia: ihmisten.kesken@sanoma.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Niin metsä vastaa kuin sinne h...

Kylläpä käsitän äidin (ex-anopin) valinnan harvinaisen hyvin! Miksi ihmeessä hänen pitäisi sielunsiskostella sun kanssa, jos olet satuttanut hänen poikaansa noin pahasti? Äidin tärkein tehtävä on olla oman lapsensa tukena surussa. Toivottavasti sinäkin olet, jos omalle lapsellesi joskus kävisi samoin.

Todella hienoa, että eksäsi on löytänyt uuden onnen ja myös anoppi hyvän suhteen uuteen miniään. Toivottavasti uusi ihminen on kaiken sen lämmön ja luottamuksen arvoinen. Elämä menee eteenpäin ja rakkauden kohteet vaihtuvat, painavista ja peruuttamattomista syistä, MYÖS MUILLA KUIN SINULLA! Maailma ei pyöri sinun napasi ympärillä. Ehkä ex-anoppi ei vain enää tykkää sinusta? Hänellä on ihan yhtä suuri oikeus uusiin tunteisiin ja ihmissuhteisiin kuin sinulla. Ja vanhojen/epäonnistuneiden/epämukavien jättämiseen...

  • ylös 52
  • alas 2
Minäminäminä!

Malla hyvä, sinun ajattelussasi on nykyajan pinnallisen ja minäkeskeisen rakkauden tyypillinen ristiriita:

1. "Kävi niin, että rakastuin työkaveriini ja erosin." Kun on kyse sinun omasta tunteesta ja valinnasta, asiat vain käyvät ja tapahtuvat, niille ei voi mitään ja kaikkien pitäisi vain hyväksyä tunteittesi ja tekojesi välttämättömyys ja rynnätä ymmärtämään sinua.

2.  "Hän valitsi puolensa ja halusi tukea minulle vihaista poikaansa, ja myöhemmin myös miniäänsä." Kun on kyse jonkun toisen kuin sinun tunteesta ja valinnasta, rakkauteen yhtäkkiä liittyykin sinun mielestäsi jonkinlainen vanhanaikainen moraalinen velvollisuus pysyä uskollisena sinulle ja jatkaa yhdessäoloa aiempien hyvien hetkien perusteella.

Entä jos anopillekin vain "kävi niin", ei tuntunut enää hyvältä olla sinun kanssa ja oli parempi erota, löytyi uusi miniä jonka kanssa entistä onnellisempi yhteys?

  • ylös 46
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla