Kolme rehtoria kertoo, mikä heitä nauratti viimeksi. Mikä sinua on naurattanut töissä?

Hei rehtori, mikä nauratti viimeksi?

 ”Erityisoppilas kysyi opettajalta, mitä reh­tori ­tekee. Opet­taja vastasi, että rehtori hoitaa esimerkiksi talousasioita. Seuraavana päivänä oppilas seisoi oveni ­takana Serla-rulla kourassa. Hän oli tuonut sen kotoa, koska minulla varmaan kuluu talous­asioita hoitaessa paljon talous­paperia. Rulla on tallessa ja muistuttaa talousasioiden tärkeydestä.”
Kirsi Ruoppila, Huhtasuon yhtenäiskoulu, Jyväskylä

 ”Loman kunniaksi hallintotiimimme meni lounaalle. Orastava lomahysteria pääsi valloilleen, kun saimme eteemme lautasen kokoiset pihvit. Erityisesti naisväen ilmeet olivat näkemisen arvoisia. Yritimme ­vetää asiallisesti lukuvuoden kokemuksia yhteen, mutta nauruksi se meni. Olimme kiitollisia, että saamme jakaa arkeamme tällaisten työtovereiden kanssa.”
Petri Lehikoinen, Lyseon lukio, Joensuu

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 ”Halusimme lisätä välituntiliikuntaa, ja englanninopettaja sai idean. Hän jätti keskus­radion muka vahingossa auki ja pohti ääneen, mitä hyppytunti tarkoittaa. Minulta hän kysyi, lähtisinkö pihalle hyppimään nyt, kun oppilaat ovat tunneilla ja kukaan ei näe. Kaikki tietenkin ryntäsivät ikkunaan. Seuraavalla välitunnilla järjes­timme hyppy­kilpailun.”
Päivi Paakkanen, Meilahden ala-asteen koulu, Helsinki

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mikä SINUA on naurattanut?
Kerro kokemuksesi!

Lue myös, mikä on naurattanut lavatanssijärjestäjää ja uimaopettajaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla