Mikä malli on sinulle mieleisin? Nyt pääset äänestämään.
Mikä malli on sinulle mieleisin? Nyt pääset äänestämään.

Mökkisukat, ruususukat, palmikkosukat vai junasukat? Valitse suosikkisi ja osallistut kirjapalkinnon arvontaan.

Villasukista tekee mieli sanoa samoin kuin lapsista: kaikki ne ovat yhtä rakkaita ja ihania. Otetaan kuitenkin riski ja valitaan yksi ylitse muiden!

Äänestä mielestäsi ihaninta neljästä Kodin Kuvalehden lukijoiden suosikista, jotka ovat mökkisukat, ruususukat, palmikkosukat ja junasukat. Mökistä tulee hyrisevän hyvä olo, ruusuista aivan rakastettu tunnelma! Palmikkosukat kertovat vaivannäöstä ja junasukat sota-ajan hyväntekijästä. Valitse alla olevassa äänestyksessä suosikkisi! Jos haluat osallistua arvontaan, kerro myös sähköpostiosoitteesi.

Kaikkien sukkia äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan 3.12. neulebloggari Tiina Kaarelan kirja Puikkomaisterin sukkasirkus. Kirjasta saa sukkien tekemiseen tekniikkaan selkeitä ohjeita. ”Aloittelevienkaan neulojien ei kannata aristella, sillä ohjeet ovat hyvin yksityiskohtaisia”, lupaa kirjan tekijä. Värikylläisestä kirjasta löydät monen monta ihanaa, uutta sukkamallia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ohjeet äänestettäviin sukkiin löydät alta. Osallistu äänestykseen sivun alalaidasta löytyvässä kyselyssä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

 

 

 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kysely

Ihanimmat näistä sukista ovat minusta...

ruususukat
ruususukat
37.1%
palmikkosukat
palmikkosukat
31.4%
mökkisukat
mökkisukat
22.5%
junasukat
junasukat
8.9%
Ääniä yhteensä: 471

Palmikkosukat valittu.Ois kyllä vaikea neuloa nuo sukat,ei taito riittäisi.Kaikki sukat ovat kauniita ja sota-ajan sukat ovat varmasti olleet mieluisat saajalleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla