KK:n nettisivujen Uudistu sinäkin -kilpailuun osallistui 1300 ihmistä. Arvonnan voitti mikkeliläinen Liisa, joka otti mukaan parhaan ystävänsä Aulin.

Yli 1 300 ihmistä halusi mukaan KK:n Uudistu sinäkin -kisaan. Kisalla juhlistettiin nettisivujen uudistusta. Onnetar valitsi 1300 osallistujan joukosta voittajaksi mikkeliläisen Liisa Gummeruksen, joka otti mukaansa parhaan ystävänsä Auli Hakkaraisen, tietysti.

Kun ystävykset tapasivat studiolla, ilon kiljahdukset kuuluivat ympäri taloa. Mikkelissä asuva Liisa ja Espoossa asuva Auli kohtasivat pitkästä aikaa toisensa ilman perheitä.

”Ihana nähdä! Että meillä kävi tuuri!”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Liisan ja Aulin ystävyys alkoi ala-asteen kolmannella luokalla, kun molemmat joutuivat kesken päivän vaihtamaan koulua. Tytöt tepastelivat uuteen kouluun yhtä matkaa ja ovat olleet ystäviä siitä asti. Välillä Auli asui pitkään ulkomailla ja yhteydenpito jäi postikorttien ja puhelujen varaan, mutta ystävyyttä se ei vaarantanut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Emme olleet nähneet kymmenen vuoteen, kun soitin Aulille ja kysyin, saanko tulla käymään hänen luonaan Saksassa. Auli sanoi että tervetuloa.”

Liisan paita ja hattu Lindex, farkut ja laukku KappAhl, neuletakki H&M ja nilkkurit Aimy.

Sen jälkeen Auli ja Liisa ovat pitäneet tiiviisti yhteyttä. Heitä yhdistää ruoka, jonka ympärille yhteiset illat rakentuvat. Heidän lapsensa ovat samanikäisiä ja aviomiehet kavereita keskenään.

”Käymme käydä joka syksy yhdessä Sirkus Finlandiassa. Nyt oli juhlavuosi, kymmenes kerta”, Auli sanoo.

Kahden kesken Liisa ja Auli eivät sen sijaan olleet viettäneet aikaa melkein 20 vuoteen.

”Olimme niin sen tarpeessa! Oli ihanaa saada vihdoin yhteinen päivä”, Liisa sanoo.

Studiolla naiset kaivoivat laukustaan vaahtokarkkeja, kuohuviiniä ja kristallilasit. Meikkitaitelija Suvi Tiilikainen ja muotitoimittaja Mirkka Siusluoto loivat ystävyksille uudet tyylit.

Aulin paita ja hame KappAhl, mokkajakku Esprit, laukku Global ja nilkkurit Aimy.

”Oli ihanaa saada asiantuntijoiden vinkkejä. Moni vaate tuntui ensin oudolta, mutta oli sitten ihan täydellinen”, Liisa sanoo.

Toisin kuin muotikuvauksissa yleensä, Liisa ja Auli saivat asut lahjaksi. Kuviin valittujen vaatteiden lisäksi he ostivat kumpikin isot kassilliset Mirkan valitsemia vaatteita itselleen.

"Kun kerrankin asiantuntija auttoi shoppailussa. Ei minulla ole aikaa käydä kaupoissa. Shoppailen työmatkoilla lentokentillä", sanoo Auli.

"Ja minä Prismassa ruokaostosten yhteydessä", täydentää Liisa.

Auli teetti päivän aikana ottamistaan kuvista molemmille muistoksi kuvakirjan. Uuden tyylin päivä inspiroi molempia.

”Tämmöisen päivänhän voisi viettää ilman kilpailuakin! Ruuhkavuosien keskellä on varastettava aikaa ystäville ja hemmotteluun.”

 

Video lisätty ja juttu päivitetty 8. 12.2015.

Vierailija

Voi kuinka onnistuneet uudistukset ja kuplivan iloiset mallit! Molemmat nuortuivat ainakin 10 vuotta :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla