KK valitsee Kodinkuvalehti.fi-saitilla käydyistä keskusteluista viikon parhaan kommentin ja palkitsee sen kirjoittajan.

Viime viikon parhaan kommentin KK:n netissä julkaistuun juttuun kirjoitti nimimerkki Vierailija. Hän otti kirjoituksessaan kantaa lukijan kirjeeseen aiheesta ”Puoliso vaati Kaisaa laihtumaan”.

Kirjoittaja kommentoi artikkelia näin:

”Avioliittoni voi huonosti vuosikaudet ja podin huonoa omatuntoa kaikesta. En riittänyt mihinkään.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Masennuin ja sain mielialalääkkeet. Olin haluton ja tunsin, että olen ikäloppu 45-vuotiaana. Tissuttelin ja häpesin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitten mies löysi uuden ja maailmani romahti. En olisi halunnut avioeroa millään.

Mutta surun keskellä alkoi tapahtua kummia! Mielialalääkkeet jäi, alkoholia ei tehnyt mieli, ahmiminen väheni.

Itse asiassa mies teki valtavan palveluksen halutessaan eron. En tiennyt eläväni huonossa avioliitossa, en tajunnut tilannetta yhtään, koska itsetuntoni oli ihan pielessä.

Kun sain välimatkaa, käsitin, että vika ei ollut minussa eikä miehessäkään. Kaksi liian erilaista koitti rakentaa yhteisen elämän. Siitä ei olisi voinut tulla koskaan parempaa.

Nyt minulla on mahdollisuus onneen. Uskon itseeni enemmän ja nautin.”

Mitä mieltä sinä olet asiasta? Kerro se kommenttikentässä.

Huomaathan, että jokaista KK:n nettijuttua voi kommentoida, mutta palkinnon voimme toimittaa vain yhteystietonsa jättäneille.

Ei onnea parisuhteissa

Itse aina kuvittelin, että liitto  elää  siinä jokaisessa  päivässä ihan ilman  hoitamista, mutta nyt kun ero on tuloillaan   tajuan vasta  miten paljon enemmän työtä sen koossa pitäminen  olisi vaatinut. Ei koskaan  tulisi pitää toista ihmistä  itsestään selvyytenä vaan muistaa ottaa huomioon toisenkin ihmisen tunteet.

Näin voi käydä,minulle melkein kävi samalla tavoin,mutta onneksi en ollut naimisissa,vaan avoliitossa.Ja voin sanoa kokemuksesta että huono liitto ei pitkään kestä ja molemmat osapuolet kärsivät ja etenkin lapset jos on yhteisiä lapsia.Ero tuo jonkin ajan kuluessa myös hyviä puolia eteensä ja niinkuin huomattiin tässäkin tapauksessa,elämä voittaa !

Sisältö jatkuu mainoksen alla