KK valitsee Kodinkuvalehti.fi-saitilla käydyistä keskusteluista viikon parhaan kommentin ja palkitsee sen kirjoittajan. Tässä viime viikolta valittu kommentti!

Viime viikon parhaan kommentin KK:n netissä julkaistuun juttuun kirjoitti nimimerkki Peliriippuvaisen läheinen. Hän otti kirjoituksessaan kantaa lukijan kirjeeseen aiheesta ”miksi en jättänyt alkoholistia ajoissa”.

Kirjoittaja kommentoi artikkelia näin:

"Riippuvaisen rinnalla myös läheiset voivat sairastua. Puhutaan läheisriippuvuudesta tai lähisuhderiippuvuudesta. Asiasta löytyy paljon tietoa esimerkiksi googlaamalla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Aikuinen ihminen on vastuussa omasta elämästään, niin alkoholisti kuin sinäkin. Toipuminen vie aikaa, eikä syyllistäminen, itsen tai toisen, auta asiaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oletko miettinyt vertaistukea, jossa voit puhua tilanteen aiheuttamasta vihasta toisten saman kokeneiden kanssa?

Kaikkea hyvää vielä löytyvään elämääsi! Olet jo nyt vahva nainen, kun olet selvinnyt raskaista kokemuksista."

Mitä mieltä sinä olet asiasta? Kerro se kommenttikentässä.

Huomaathan, että jokaista KK:n nettijuttua voi kommentoida, mutta palkinnon voimme toimittaa vain yhteystietonsa jättäneille kirjoittajille.

Surullinen ja ahdistunut aikui...

Olen 24-vuotiaan nuoren miehen äiti, yhden kolmesta lapsestani. Olen joutunut seuraamaan poikani huumeriippuvuutta , masennusta, ahdistusta, itsetuhoisia ajatuksia jne. nyt noin seitsemän vuoden ajan ja sairastunut itsekin masennukseen tässä sivussa. Aikuinen on vastuussa omista tekemisistään, mutta ellet ole kokenut läheisesi riippuvuutta ja sen aiheuttamaa tuskaa, on rohkeaa sanoa, että elä omaa elämääsi ja anna riippuvaisen selvitä itsekseen. Riippuvuus on koko perheen sairaus, eikä sitä voi sulkea pois mielestään. Pelko läheisen kuolemasta on läsnä joka päivä. Itse en ainakaan siihen pysty. Voimia kaikille samojen asioiden kanssa taisteleville!

Vierailija

Menetin juuri lapseni huumeille. Pelko ja odotus tulevasta suru-uutisesta on ollut läsnä vuosia. Ei sitä karisteta pois, vaan se on ja pysyy. Nyt en enää odota. Suren ja olen hetki kerrallaan. Voimia kaikille <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla