Ruoka |Reseptit Valmistaikina sopii mausteisten pikkupiiraiden pohjaksi Resepti Taina Vuohelainen Kuva Arto Vuohelainen 3.3.2017 klo 15:01 Raakamakkara ja kaali leivotaan piirakoiden täytteeksi. Omena ja rusina pyöristävät maun. Tilaa Kodin Kuvalehti Lisää aiheesta 15.12.2015 klo 6:59 Meneekö sormi suuhun kaupan pakastetaikinahyllyn edessä? KK selvitti, mikä pakastetaikina sopii parhaiten joulutortuille ja kinkun kuoreksi piirakka makkara välipala eväs Suosittelemme 12.11.2015 klo 8:14 Quiche Lorraine eli pekoni-juustopiiras 18.8.2016 klo 14:03 Jähmetä jääkaapissa ja muista esipaistaa – näin leivot täydellisen suolaisen piiraan Tilaa Lue digilehtenä
15.12.2015 klo 6:59 Meneekö sormi suuhun kaupan pakastetaikinahyllyn edessä? KK selvitti, mikä pakastetaikina sopii parhaiten joulutortuille ja kinkun kuoreksi
18.8.2016 klo 14:03 Jähmetä jääkaapissa ja muista esipaistaa – näin leivot täydellisen suolaisen piiraan
Ihmiset Krista Kosonen ottaa välillä lapset ja äitinsä mukaan kuvauksiin ulkomaille: ”Emme pärjäisi ilman äitiäni”
Ihmiset Satu, 56, kertoo, kuinka onnistui viimein lopettamaan juomisen – ”Hyvitän nyt menneet lapsilleni sillä, että pysyn raittiina”
Ihmiset Minna, 51, sairastui kaksisuuntaiseen mielialahäiriöön: ”Nukuin pari tuntia yössä enkä malttanut syödä”