Perinteinen nakki muuntuu helposti illanistujaisten herkuksi. Katso neljä vinkkiä, joilla tuot nakkeihin uutta makupotkua.

Napsuvat nakit ovat maistuvaa pikkupurtavaa. Mausteliemen, taikinakuoren tai pekonisiivun avulla perinteinen nakki muuntuu oivaksi kekkeriherkuksi.

Mausteliemen salaisuus

Kiehauta vettä, maustepippurieta, sipulia ja pari laakerinlehteä. Keitä nakit maustevedessä, jolloin saat niihin uutta makua.

Maistuva makunakki

Paista nakkien sijaan braatwursteja tai muita mausteisia makkaroita, kuten chorizoa tai lammasmakkaroita. Ne maistuvat erityisen hyvin perunasalaatin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Hurmaava nakkipiilo

Kauli lehti- tai voitaikinalevyjä ohuemmiksi ja leikkaa neliöiksi. Levitä levylle mausteista ketsuppia ja juustoraastetta. Voitele reunat munalla. Laita nakki päälle ja kiedo rullalle. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla kullanruskeiksi. Tarjoa suoraan uunista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pekonipyörre

Leikkaa nakkeihin viilto pituussuunnassa. Levitä viiltoihin sinappia, ketsuppia ja juustoraastetta, sulatejuustoa tai muuta haluamaasi juustoa. Kiedo nakit pekoniviipaleisiin ja paista pannulla rapeiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla