Löytyvätköhän nämä ensi joulukuussa taas rytyssä siivouskomeron perältä?
Löytyvätköhän nämä ensi joulukuussa taas rytyssä siivouskomeron perältä?

Joulu on päättynyt, on siis aika varastoida paketointitarvikkeet. Jotta välttyisit ensi vuonna pahimmalta paketointikaaokselta, poimi vinkit, kuinka säilytät ne oikein.

  1. Nauhalaatikko on fiksu tapa pitää koristenauhat järjestyksessä. Tee pahvilaatikon reunaan reikiä, joista nauhat juoksevat nätisti. Avoimesta laatikosta näet heti, paljonko nauhaa on jäljellä. Kun paketit on tehty, laita kansi päälle pitämään pölyt poissa.

  2. Nauhanpätkät voi kääräistä puutikun ympärille, jotta ne säilyvät suorina ja sotkeentumatta.

  3. Arvokkaat, esimerkiksi käsin tehdyt paperiarkit säilyvät rypistymättä henkariin ripustettuina. Paras on pesuloiden käyttämä ohut metallinen vaateripustin. Henkaria voi säilyttää kaapissa tangossa roikkumassa, mutta kaunis paperihenkari voi ilahduttaa myös seinälle ripustettuna.

  4. Lahjapaperirullat säilyvät ruttaantumattomina pahvilieriöissä. Isoja lieriöitä saa julisteiden mukana ja lyhyitä esimerkiksi leivinpaperirullista.

  5. Hanki kaksi teippirullaa, mattaa ja kiiltävää, sekä sakset, jotka ovat pysyvästi samassa paikassa kuin lahjapaperitarvikkeet. Paketointia ei tarvitse aina aloittaa etsimällä saksia ja teippiä.

  6. Jos olet koristelijatyyppiä, hanki laatikko, johon keräät koristeluun sopivaa tavaraa. Lokerolliset laatikot ovat käteviä.

  7. Kulkusia, kukkakimpuista jääneitä kuivia koristeoksia, tarroja, kiiltokuvia, prässättyjä lehtiä... pakettien somisteena voi käyttää lähes mitä vain. Säilö vuoden mittaan!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla