Pöllöpainatuksia on nyt joka paikassa. Somista perusmallinen T-paita lintuapplikaatiolla, niiteillä ja strasseilla muotigurujen tyyliin.

Uudistuneesta Suuri Käsityö lehdestä löydät kimaltelevan pöllön lisäksi 67 muuta innostavaa ohjetta. 

 

Voit tehdä pöllökuvion kahdella eri tavalla, painamalla tai applikoimalla. Tulostettavan pöllön löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tarvikkeet

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Applikaatioon tarvitaan palaset ruskeaa, vihreää, beigeä, harmaansinistä ja kahta punaista kangasta, punaista paksua villalankaa, liimaharsoa, tavallista kiinnisilitettävää tukikangasta, 21 väkäskiinnitteistä niittiä, 17 punertavaa, pisaranmuotoista ommeltavaa strassia, 16 rusehtavaa, pyöreää tarrakiinnitteistä strassia.

Painokuvioon tarvitaan vastaavia kangasvärejä kuin applikaatioon, kontaktimuovia ja askarteluveitsi.

Applikoiminen
Jäljennä piirros silkkipaperille. Jäljennä jokainen värialue erikseen liimaharson paperipuolelle. Leikkaa irti siten, että värien rajakohdissa alle jäävässä reunassa on 5 mm:n allemenovara.

Kiinnitä tukikangas vaatteeseen nurjalle puolelle applikaation kohtaan. Kiinnitä osat kankaaseen silittäen. Ompele reunat suoralla ompeleella. Ompele villalangasta pöllölle jalat. Kiinnitä niitit, ompele ja liimaa strassit paikoilleen.

Huom. Voit tehdä applikaation myös erilliselle kankaalle tai trikoolle ja ommella valmiin pöllökuvion reunoistaan vaatteeseen.

Painaminen
Tee jokaisesta väristä oma sabloni kontaktimuoville. Leikkaa auki askarteluveitsellä. Paina joka väri erikseen, anna kuivua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla