Venytä kesää ja aloita koulu rennoissa farkkusortseissa. Kun puet alle leggingsit, pärjäät minimittaisissa housuissa myös viileinä päivinä.

Ursula, 15, aloittaa yhdeksännen luokan Pikkolan koulussa Kangasalla.
Millainen on tyylisi?
Innostun väreistä, kuvioista ja yksityiskohdista. Tein äsken topin, johon leikkasin hapsuja kirpparilta ostetusta nahkatakista. Kesällä käytin farkkusortseja, joista tuunasin omannäköisiä. Tyyliini kuuluvat myös kangaslaukut, joihin maalaan kuvia.
Suosikkisuunnittelijasi?
Rakastan Vivienne Westwoodin erikoisia yhdistelmiä ja jännittäviä yksityiskohtia. Ihailen myös Alexander McQueenin outoja asuja ja asusteita. Molemmilla on rikas mielikuvitus.
Luomu vai luksus?
Luomua luksusta, heheh! Ympäristöasiat ovat lähellä sydäntäni, mutta luksus on aina mukavaa.
Mikä on onnistunein käsityösi?
Twiggy-mekko, jota käytin serkkuni ylioppilasjuhlissa. Löysin 60-luvun mekon kaavat kirjasta, jonka sain kummitädiltä. Nyt etsin ohjetta täydelliseen maksimekkoon.
Mistä löydät ideat käsitöihisi?
Netistä, muotilehdistä ja katumuodista. Pidän siskoni ja serkkuni kanssa blogia, johon päivitämme tuunauksia, the-style-jungle.blogspot.fi
Ketä käsityöntekijää ihailet?
Seuraan Outilespyyn blogia, josta löytyy paljon ideoita. Suvussanikin on lahjakkaita tekijöitä. Mummuni osaa monia tekniikoita ja ompelee melkein kaikki vaatteensa itse.
Villasukat vai korkkarit?
Korkkarit tuovat mukavasti lisäpituutta ja kohottavat itsevarmuutta!
Leffa, kirja vai lehti?
Elokuvat, heittäydyn niihin täysillä mukaan ja nautin silmillä ja korvilla. Leffan tunnelman voi myös jakaa kavereiden kanssa.
Mikä sinusta tulee isona?
Haaveilen vaatesuunnittelijan urasta, mallin työtäkin olisi hauska testata.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla