Rento mutta juhlava kattaus syntyy, kun sekoitat kuoseja ja pidät värimaailman niukkana. Mustavalkoista raikastaa pihalta noukittu pinkki pioni.
Rento mutta juhlava kattaus syntyy, kun sekoitat kuoseja ja pidät värimaailman niukkana. Mustavalkoista raikastaa pihalta noukittu pinkki pioni.

Tiskirätti pääsee tänä kesänä keittiöstä paraatipaikalle, kun ompelet siitä tyylikkään viilentäjän juomapullolle.

Kasteltu rätti pelastaa mökkikattauksen, sillä se haihduttaa kosteutta ja pitää juoman pitkään viileänä.

Rättiviilentäjällä korvaat jääpalat mökkioloissa, mutta maksimitehot saat viilentäjästä säilyttämällä sitä hetken pakastimessa tai jääkaapissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nämä tarvitset:

  • parillinen määrä rättejä
  • lankaa ja neulan tai ompelukoneen

Tee näin:

1. Osta kaksi tiskirättiä, joiden kuosit sopivat yhteen. Yhdistä kaksi samankuosista tai vaikka raidallinen ja kuvitettu liina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Aseta rätit päällekkäin kuvapuolet vastakkain ja ompele puoliskot yhteen koneella tai käsin noin puolentoista sentin päästä kummastakin reunasta. Jos haluat täsmälleen pullonkokoisen kylmentäjän, mittaa ensin pullon ympärys, jaa se kahdella ja ompele rätin sivut tämän mitan mukaan.

3. Kastele rätti, purista pois liiat vedet ja käännä kuvapuoli taas näkyviin.

4. Pujota viilennin pullon päälle. Kasta rätti tarvittaessa uudestaan viileässä vedessä, niin juoma pysyy kylmänä koko illan.

Vinkki!

Jos haluat kattaukseen kauniin ryhmän, ompele useita pullonviilentäjiä tiskiräteistä, joiden kuosit ovat saman värisiä tai sopivat muuten yhteen.

Pääkuvan tuotetiedot: Kalakuosinen kompostoituva talousliina 3,90 e, Morejoy. Salmiakkikuosinen- ja raidallinen liina 1,99 e, Kodin1. Pallokuosinen talousliina 1,99 e, H&M. Juuttitabletti 15 e, metallilaatta 39 e, Deco-sementtilaatat 9 e/kpl ja Rattan-korituoli 279 e. Cobello. Ulkovalot 39,90 e, Granit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla