Nadja yhdistää printteihin aina jotain mustaa. ”Tämä Monkin mekko on yksi lempivaatteistani. Käytän sitä arkena todella paljon.”
Nadja yhdistää printteihin aina jotain mustaa. ”Tämä Monkin mekko on yksi lempivaatteistani. Käytän sitä arkena todella paljon.”

Sosiaalisen median päällikkö Nadja Korpijaakko, 33, pukeutuu kivasti itseään varten, ei kerätäkseen katseita. ”Jos en löydä itselleni sopivaa vaatetta, ongelma ei ole minussa vaan vaateteollisuudessa.”

Miten kuvailisit tyyliäsi?

”Tykkään näyttävistä printeistä sekä pastelliväreistä. Voin pukeutua myös pelkkään mustaan. Asuissani täytyy olla vähintään jokin musta yksityiskohta kuten kengät tai laukku. Pukeudun usein mekkoihin ja hameisiin. Yhdistän mekon paksupohjaisiin kenkiin, jotka vievät asusta liian tyttömäisyyden.”

Mitä pukeutuminen sinulle merkitsee?

”Se on minulle itseilmaisun muoto. En tykkää olla huomion keskipisteenä. Pukeudun kivasti itseäni varten, en kerätäkseni katseita. Seuraan trendejä ja haluan pitää tyylini raikkaana. Se onnistuu muodikkailla yksityiskohdilla: juuri nyt vaikkapa pannalla, helmikoruilla tai pitsisellä irtokauluksella. Asusteita päivittämällä kokonaisuus pysyy kiinni ajassa eikä vaatekaappia tarvitse uusia sesonkimuodin mukaan. En kuitenkaan ole liian tiukka tyylini suhteen. Jos menen esimerkiksi urheilemaan, en ajattele tyyliasioita. Haluan pukeutua käytännöllisesti. Ostan paljon vaatteita kierrätettyinä esimerkiksi Facebookin Kallio kierrättää -ryhmässä. Siellä on muutama minun kokoiseni myyjä, joilla on vielä samanlainen maku kuin itselläni. Tilaan vaatteita myös netistä, koska harvassa ovat ne kaupat, joissa myydään minulle sopivia kokoja.”

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Nadja Korpijaakko päivittää tyylinsä asusteilla. ”Pipoja minulla on monia erilaisia.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä kehopositiivisuus merkitsee sinulle?

”Sitä, että voin olla oma itseni. Pluskokoinen tietää, miltä tuntuu sovittaa vaatteita, kun koot loppuvat kesken. Silloin voi iskeä ahdistus, että eikö minun vartaloni todella mahdu mihinkään vaatteisiin. Ongelma ei kuitenkaan ole omassa kehossa, vaan vaateteollisuudessa, joka ei tee sopivia kokoja.”

Katso kaikki Nadjan asut ja tyylivinkit Kodin Kuvalehdestä 02/22. Voit lukea jutun myös digilehdestä.

Plus kokoinen

Ihana rohkea nuori nainen!
Itsekin sain rohkeutta kokeilla hieman uutta tyyliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla