Sari käyttää petrolinväristä pliseerattua hametta sekä juhlissa että arkena. Pinkki neule tuo asuun sähäkkyyttä.
Sari käyttää petrolinväristä pliseerattua hametta sekä juhlissa että arkena. Pinkki neule tuo asuun sähäkkyyttä.

Sari Multanen yhdistää ajattomia klassikoita ja edullisempia muotivaatteita. Kunhan asussa vain on jujua!

Terveydenhoitoalalla työskentelevä Sari Multanen, 52, on löytänyt viisikymppisenä lisää rohkeutta pukeutumiseensa. Ulkoinen olemus on Sarista tärkeä, sillä se vaikuttaa sisäiseen fiilikseen.

"Oman Casa Mimi -blogini ansiosta aloin pukeutua rohkeammin kuin ennen. Tyttärenikin totesi, etten pukeudu enää yhtä kotiäitimäisesti. Ilahdun aina, kun saan asuistani mukavaa palautetta.”

Sari suosii monikäyttöisiä, klassisia vaatteita, jotka eivät ole vain lyhyen hetken muotia. Hän on kuitenkin vaihtelunhaluinen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Haluan, että klassisissakin vaatteissa on jujuja, joiden ansiosta vaate ei ole tylsä."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viininpunainen, vinoon leikattu hame laskeutuu kauniisti. Se on tanskalaisen Neo Noirin. Lyhythihaisen neuleen Sari löysi Zarasta.
Viininpunainen, vinoon leikattu hame laskeutuu kauniisti. Se on tanskalaisen Neo Noirin. Lyhythihaisen neuleen Sari löysi Zarasta.

Sari ei osta ostamisen ilosta vaan katsoo laatua ja materiaalia. Mieleisiään vaatteita hän löytää usein tanskalaisten vaatemerkkien nettikaupoista.

"Täydennän klassikoita sesonkituotteilla, jotka eivät maksa yhtä paljon. Yritän välttää pikamuotia, mutta saatan sortua heräteostokseen, jos vaatteen tai asusteen nähdessäni tulee saman tien wau-elämys. Toivon, että samaa vaatetta voi käyttää arkena ja pienissä juhlissa.”

Sari on mieltynyt puuterisiin väreihin ja luonnonmateriaaleihin. Neule pehmentää eläinkuosimekon ja pitkien saappaiden yhdistelmää.
Sari on mieltynyt puuterisiin väreihin ja luonnonmateriaaleihin. Neule pehmentää eläinkuosimekon ja pitkien saappaiden yhdistelmää.

Lue Sarin vinkit onnistuneisiin nettiostoksiin Kodin Kuvalehdestä 3/21 ja katso lisää kuvia hänen persoonallisesta tyylistään. Tilaajana voi lukea jutun myös digilehdestä.

itä-helsingin lähiöstä

Olet tyylikäs ja kaunis.Pukeutumista,tai sisustamista säätelee paljon taloudelinenkin asema.Kuin ympäristö missä liikuu,mitä harrataa.Itse ulkoilen paljon 68v päivitäin..Sällä kuin säällä läpi vuoden aikojemme.Hitaasti ja hartaasti.Eli nyt pakkasella lämin parkatakki,toppahousut ja ihanat Kuomat.Ei mitenkään naiselisesti.mutta vaateet tuntuvat hyviltä pääläni.Juuri jokunen päivä sitten katu: " puketuja eläkeläis nainen,katso minu jalkineet maksoivat 70e.Sanoin kuule hinalla ei merkitystä,kunhan on hyvät jalassa.Ei vähempää Kuomani maksanut 70e.mutta minunn tarpeisini ja jalkaan hyvät.

Voi aikoja voi tapoja

Kivasti juu pukeutuu, kuten mone muukin, jolla kroppa ja varallisuus sen sallivat. Minusta kohta eläkkeelle jäävän naisen pitäisi antaa pukeutua kuten haluaa. Ilman, että toimiston nuoremmat naiset huomauttelevat, että on liikaa mustaa ja tummaa. No katsokoon muualle. Minusta osoittaa käytöstapojen ja vanhempien kunnioituksen puutetta tällainen kommentointi! Joku nuorempi tykkäsi oranssista, joka on minusta karmein väri, mitä voi olla. 70-luvun sisustuksessahan sitä esiintyi, kera limenvihreän - toinen kammottava väri - minusta. Mutta jos joku haluaa verhoutua limeen ja oranssiin, ei se ole minulta pois enkä todellakaan mene valittamaan siitä asianomaiselle. Isoja kokoja saa muuten useimmiten tummina, toki ostaisin vaikka sinisiä, jos niitä olisi. Aina ei vaan ole ja nettikaupan armoilla isokokoiset ainakin täällä maaseutukaupungeissa olemme. Ja eläke ei todellakaan riitä monia satoja maksaviin vaatteisiin. Ja mihin niitä edes tarvitsisi? Jo töissäoloaikana  meitä lähinnä nauratti "toimistopukeutumisen" hinnat, siis ne, joita lehdissä aina esiteltiin. Olisivat joskus tulleet paikan päälle, tutkimaan mitä niillä toimistontyttöjen palkoilla oikein saa. 

Ennen Kodin Kuvalehti oli enemmän "jalat maassa", nyt vissiin pakko kilpailla julkkisjutuilla. Muuten monet julkkiksethan tuntuvat olevan ulosottokierteessäkin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla