Näin hemmottelet käsiäsi pitkän kaavan mukaan.

Kesällä kunnostettiin puutarha ja kuurattiin matot laiturilla. On siivottu ja pesty ja touhuttu niin, että kädet anovat jo armoa. Nyt onkin aika hemmotella ahkeria käsiä vähän pidemmän kaavan mukaan.

Pehmeät ja katseenkestävät kädet saat seuraavasti:

  1. Leikkaa kynsisaksilla kynnet sopivan pituisiksi ja muotoisiksi ja viilaa ne. Turhan karkea viila voi edistää kynnen liuskoittumista toisin kuin lasiviila, jolla kynttä voi viilata edestakaisin. Lasiviila maksaa enemmän mutta on pitkäikäinen.

  2. Pese kädet haalealla vedellä ja miedolla saippualla. Kylvetä käsiä muutama minuutti haaleassa vedessä, johon on lisätty kylpyöljyä.

  3. Kuivaa ja kuori kädet ja kynsinauhat ja huuhtele kädet hyvin. Kuori. Kuorinta poistaa värjäytymät ja kuolleet ihosolut ja tekee ihosta pehmeän. Suosittelemme esimerkiksi Essential Care -luomusarjan Coconut Candy Scrub -kuorintaa, joka sopii sekä vartalolle että käsille.

  4. Painele kynsinauhat puutikulla taaksepäin ja levitä kynsinauhoille kynsinauhavoidetta tai -öljyä. Levitä käsille naamio ja sujauta kädet muovipusseihin. Kääräise muovipussien päälle pyyhe ja nauti vartti joutilaisuudesta. Suosittelemme vaikkapa LCN Hand Mask Rose -naamiota, se sisältää karitevoita.

  5. Pyyhi kynnen pinta asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Levitä alus-, väri- ja päällyslakka. Kyllä tuli kaunista jälkeä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla