Clarinsin True Radiance -värivoide maksaa 40,90 euroa. Voidetta on 30 millilitraa, värisävyjä kuusi.
Clarinsin True Radiance -värivoide maksaa 40,90 euroa. Voidetta on 30 millilitraa, värisävyjä kuusi.

Tällä värivoiteella saa väsyneet kasvot hehkumaan. Ehkä liikaakin.

Lupaus:

Valmistaja lupaa, että Clarinsin True Radiance -värivoide häivyttää ihon virheellisyyksiä, antaa iholle kauniin hehkun, kosteuttaa ja suojaa ilman epäpuhtauksilta.

Kokeilu:

Minulla on tummat silmänaluset ja kuiva nelikymppisen iho. Levitin värivoidetta kasvoilleni joka aamu parin viikon ajan. Toivoin, että tapahtuisi ihme, ja voide taikoisi silmäpussini pois. Halusin myös tasoittaa poskieni punakkuutta.

Tältä se tuntui:

Ensin huomaan tuoksun. Voiteessa on moringauutetta, ja se tuoksahtaa yllättävän voimakkaasti. Tuoksu on hyvä, mutta värivoiteeseen en sitä kaipaisi. Voide on kevyttä mutta silti peittävää. Käytän voidetta tyytyväisenä viikon, kunnes yhtenä aamuna vilkaisen työpaikan hissin peiliin: aivan kuin silmäpussini hehkuisivat. Tämä voide tosiaan heijastaa valoa. Ehkä sillä ei kannatakaan korostaa silmänalusiaan? Seuraavana aamuna käytän voidetta valokynän tapaan, ja johan toimii. Myös ihoni punoituksen se tasoittaa erinomaisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jääkö se käyttöön?

Voide on laadukas ja ylellinen, mutta sen tuoksu häiritsee minua hieman liikaa. Käytän tämän pullon tyytyväisenä loppuun, mutta palaan sen jälkeen tuoksuttomaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla