The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream maksaa 13,90 e. Tuubissa on 40 millilitraa. Värisävyjä on kolme.
The Body Shop Tea Tree Flawless BB Cream maksaa 13,90 e. Tuubissa on 40 millilitraa. Värisävyjä on kolme.

Näppylät rauhoittuivat teepuuöljyä sisältävän BB-voiteen avulla.

Lupaus:

The Body Shopin Tea Tree Flawless BB Cream sisältää teepuuöljyä. Valmistaja lupaa sen peittävän epäpuhtaudet ja tasoittavan ihon sävyä samalla kun teepuuöljy rauhoittaa ihoa.

Kokeilu:

Elokuun lopulla päättyneen kesäloman jälkeen leukani oli täynnä pieniä näppyjä, josta uhkasi puhjeta isoja. Ja kun olin kuukauden ajan käyttänyt meikkinä lähinnä aurinkovoidetta, ei tehnyt mieli siirtyä heti meikkivoiteeseen. Ratkaisu on BB-voide, vinkkasi asiaan perehtynyt ystävä. BB:ssähän on sekä ihoa hoitavia että sitä meikkaavia ominaisuuksia. Teepuuöljy on tuttu näpyntappaja, joten ajattelin niin sanotusti nitistää kaksi kärpästä yhdellä meikkisienellä. Koska olen 46 enkä 16, levitin alle sekä seerumia että kosteusvoidetta, mutta vain vähän.

Tältä se tuntui:

Ensin huonot uutiset: Tea Tree Flawless BB Cream haisee pahalta. Se on myös tosi paksua. Koko käyttöaikana en onnistunut kertaakaan ottamaan sitä purkista tarpeeksi vähän. Bonuslapseni teinivuosilta tiedän, että teinien tarpeisiin voide olisi varmasti tarpeeksi paksua (teinithän harvoin meikkaavat niin vähän kuin me aikuiset).
Sitten hyvät uutiset: Voide häivyttyi paksuudestaan huolimatta hyvin ja mikä tärkeintä, näpyt oikeasti paranivat päivän aikana, eivät pahentuneet niin kuin usein meikin alla. Runsaan viikon kuurin jälkeen leukani oli taas ihan normaali.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jääkö se käyttöön?

Pidän teepuuöljyvoiteen kaapissani odottamassa niitä stressinyppyjä, joita kalenterista päätellen on tulossa ihan lähikuukausina. Siihen asti käytän ohuempaa, paremman hajuista ja jotenkin muutenkin aikuisempaa meikkivoidettani.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla