Lumene Gel Effect Arctic Sand Sparkle -kynsilakka, väri 38 Silver Sand. 5,90 euroa.
Lumene Gel Effect Arctic Sand Sparkle -kynsilakka, väri 38 Silver Sand. 5,90 euroa.

Kuka sanoi, ettei glitterlakka sovi aikuiselle?

Lupaus:

Lumene Gel Effect Kynsilakassa on paljettien lailla kimaltava glitter-henkinen hiekkaefekti. Lakka kuivuu nopeasti ja peittää hyvin ja siinä on tarkka sivellin. Sesonkisävy 38 Hopeahiekkaa kuuluu vain rajoitetun ajan myynnissä olevaan Party Collectioniin.

Kokeilu:

Koska alkaa olla liian kylmä käyttää glitterballerinoja, tartuin hopeanhohtoiseen säihkylakkaan kuin Kaj Kunnas tanssipariinsa. Yleensä käytän vain hyvin vaaleaa ja läpinäkyvää lakkaa, koska kynteni ovat nysät eivätkä kynsinauhani anna aihetta juhlaan, mutta hopeanhohtoinen glitter ei jostain syystä pelottanut minua lainkaan. Se tuntui sitä paitsi ihan aikuiselta, mitä ei voi sanoa useimmista glitterlakoista.

Levitin kynsille ensin sitä läpikuultavaa peruslakkaa (se helpottaa glitterlakan poistamista) ja sitten kerroksen glitteriä. Toisella kerralla tajusin vetää päälle vielä pari kerrosta väritöntä päällyslakkaa - muuten säihkehiekka varisee helposti pois (ja sitä on muuten kiva rapsutella pois, mikä on tietysti aika tuhoisaa). Päällyslakan kanssa lakkaus kesti melkein viikon, mikä on minusta erittäin hyvä saavutus.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tältä se tuntui:

Nautin lapsenomaisesti siitä, miltä säihkykynteni näyttivät näppäimistöllä. Ihan kuin joku olisi ripotellut niille keijuhiekkaa! (Jep, glitterlakka ilmeisesti saa ihmisestä pikkutytön esiin.) Tuntui, että säihkelakka teki ihan tavallisestakin asusta jotenkin leikkisän. Epäluuloni glitterlakkaa kohtaan hajosivat taivaan tuuliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jääkö se käyttöön?

Kyllä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla