Meikki Anu Levy Video Jussi Partanen
Meikki Anu Levy Video Jussi Partanen

Meikkikoulun kahdeksannessa osassa opitaan korostamaan päivetystä ja muotoilemaan kasvot aurinkopuuterin avulla. Päivikki Kurronen sai ammattilaisilta kauneuspäivän aikana hyvät vinkit kasvojen muotoiluun.

Tarvitset aurinkopuuterin ja ison puuterisiveltimen

1. Löydä oikea paikka.

Aurinkopuuterilla on tarkoitus muotoilla kasvoja, häivyttää ja korostaa. Levitä aurinkopuuteri aina puuteroiduille kasvoille, lopputulos on silloin tasaisempi ja luonnollisempi. Varjostuksiin sopii parhaiten ruskeansävyinen matta aurinkopuuteri.
Varjostusvärin paikka on poskiluun alapuolella. Kohta löytyy helpoiten, kun kokeilet sormin, missä kohtaa poskiluun alaraja kulkee. Toinen keino on vetää posket lommolle.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Aloita poskiluun alta.

Ota aurinkopuuteria siveltimelle ja kopauta liiat puuterit kädenselkään. Aloita varjostus poskiluun alta ja häivytä kohti korvaa.
Tarkista lopuksi sivupeilistä, että lopputulos on tasainen, eikä iholla ole aurinkopuuterirajoja.
Sivele aurinkopuuteria myös leuan alle häivyttämään kaksoisleukaa.
Jos haluat saada leveän otsan näyttämään kapeammalta, levitä aurinkopuuteria ohimoihin. Korkea otsa näyttää matalammalta, kun sipaiset puuteria hiusrajaan. Muista häivyttää huolellisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vinkki!

Helmiäistä sisältävä aurinkopuuteri sopii aurinkomeikkiin. Käytä sitä, kun haluat korostaa päivettynyttä ihoa.

Vältä virheet

  • Ihon väriin liian tumma sävy näyttää koomiselta ja tekee ihosta tunkkaisen ja likaisen näköisen.

  • Älä korvaa tavoittelemaasi rusketusta aurinkopuuterin avulla. Koko kasvoille levitetty, ehkä vielä liian oranssi sävy näyttää luonnottomalta.

  • Aurinkopuuteri ei sovi poskipunaksi, koska poskipunan tarkoitus on korostaa poskipäitä ja tehdä meikistä raikkaan hehkeä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla