Viisi vinkkiä auttavat, kun mistään ei tunnu tulevan mitään.

Älä anna helpolla periksi. Sen sijaan:
 

1. Nuku yön yli

Jos olet väsynyt, tilanne tuntuu vielä lohduttomammalta kuin se todellisuudessa on. Aamulla, levänneenä, asiat on helpompi laittaa oikeisiin mittasuhteisiin ja nähdä uusia mahdollisuuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Kysy itseltäsi: Mikä on tärkeintä juuri nyt?

Saada valmiiksi koko keittiöremontti? Vai täyttää sittenkin ensin tiskikone? Keskity jonkin aikaa vain yhteen asiaan, muidenkin vuoro tulee kyllä aikanaan. Usein voimattomuuden tunne kasvaa, kun yrittää tehdä liian montaa asiaa yhtä aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Varmista: keskitynkö asiaan, johon voin vaikuttaa

On asioita, joihin et voi vaikuttaa juuri tällä hetkellä, mutta on myös asioita, joihin voit vaikuttaa. Suuntaa energiasi asiaan, johon voit vaikuttaa juuri nyt.

4. Tunnista asiat, joissa olet onnistunut

Olet varmasti saanut jotain aikaan tai tehnyt jotain, mikä on sinulle hyväksi juuri nyt. Muistathan kiittää itseäsi siitä ja nauttia pienistäkin askeleista.

5. Unohda pitäisi-sana päiväksi

Pitäisi lähteä lenkille, pitäisi kerätä lasten lelut sateesta pois… Mielessämme toistuu usein, kuinka minun pitäisi sitä ja minun pitäisi tätä. Yritä ainakin yhden päivän ajan aloittaa nämä lauseet sanoilla "Minun kannattaa... " Mieti, kuinka lauseesi jatkuu oikeasti. Mitä sinun mielestäsi kannattaa tehdä?

Neuvot antoi life coach ja ammattijärjestäjä Sandy Talarmo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla