Ne hajoavat, kutittavat eivätkä nouse tarpeeksi ylös. Nyt se kaikki loppuu! Lue, miten pääset sukkahousupulmista.

1. Sukkahousut hajoavat ihan liian nopeasti.

Sukkahousut kannattaa pukea jalkaan varovasti yksi sukkaosa kerrallaan. Käytä käsineitä, jos ihosi on karhea ja kynnet ovat pitkät. Älä kisko ohuesta sukkaosasta. Housuosa on tukevampaa neulosta, joka kestää pientä vetämistä.

Osta aina vahvikkeelliset sukkahousut - niistä silmäpako ei lähde juoksemaan. Pese sukkahousut joka käytön jälkeen käsin tai koneessa pesupussissa. Varo huuhteluainetta: se poistaa sukista elastaanin eli joustavuuden.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Sukkahousut tuntuvat ahdistavilta ja kuumilta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeile sukkahousuja, joissa on käytetty erikoismenetelmin kudottua löyhäkierteistä lankaa. Tällöin sukkahousut eivät aktivoi verenkiertoa, joten ne tuntuvat viileiltä.

3. Sukkahousut kutittavat ja pistelevät.

Pistely johtuu kumimaisesta, päällystämättömästä lycrasta, jota käytetään halvoissa sukkahousuissa. Ne myös menevät helposti rikki. Suosi kalliimpia laatuja, joissa lycra on päällystetty kahteen kertaan polyamidilla. Niissä on silkkimäinen tuntu.

4. Sukkahousut kuivattavat ihoa ja saavat sen hilseilemään.

Esimerkiksi Amarin ja Norlynin Skin Care -sarjaan on lisätty ihoa kosteuttavaa aloe veraa. Kasviuute on piilotettu näkymättömiin mikrokapseleihin. Hoitava vaikutus kestää yhdeksän pesukertaa.

5. Sukkahousujen haaraosa jää liian alas.

Pitkän naisen kannattaa kokeilla 3D-sukkahousuja, jotka joustavat myös pituussuunnassa.

p.p.

Käytän sukkahousuja viikottain, stay-uppeja silloin tällöin. Myös 3D-sukkahousut on kokeiltu. Menivät kyllä muutaman käyttökerran jälkeen teräosasta rikki halpikset kun olivat. Kantavahvikkeellisia sukkahousuja vielä joiltakin valmistajilta löytyy. Ostan aina kun eteen sattuu.

Joissakin sukkahousuissa ei ole lainkaan lycraa. Ovat ilmavamman tuntuisia päällä mutta rypistyvät esim. istuessa ja ovat karkeammat ihoa vasten. Hyvälaatuisia sukkahousuja ei juuri tunne jalassaan. Varmaankin juuri tuon päällystetyn lycran vuoksi.          

  • ylös 30
  • alas 15
Mamma Pia

Minulle kelpaavat isojen poikien hylkäämät pitkälahkeiset kalsarit vallan hyvin. Lämpimänä vuodenaikana riittävät farkut tai muut pitkikset, tai joskus shortsit. Kesähelteellä mekon kanssa vain palaat sääret ja sandaalit. Se sallittaneen suonikohjuttomalle.

  • ylös 24
  • alas 24
Sisältö jatkuu mainoksen alla