Nyt voit istuttaa kesäkukat ulos.

Aurinkoinen ja lämmin ilma yhdistettynä kauppojen runsaisiin kukkavalikoimiin saivat kauneutta ja kasveja rakastavat ihmiset hankkimaan kukkaloistoa kotiinsa jo toukokuun aikana. Ellei muistanut, että useimmat kesäkukat ovat arkoja kylmälle, niin edessä saattaa hallayön jälkeen olla uusien taimien hankinta.

Perinteisesti kesäkukat istutetaan ulos vasta kesäkuun 10. päivän jälkeen, jolloin hallanvaaran pitäisi olla jo ohi. Mikäli viileitä öitä kuitenkin vielä luvataan, niin istutukset voi suojata harsolla – tai nostaa sisätiloihin yöksi. Monet kesäkukistamme ovat kylmänarkoja nyt keväällä, koska ovat kasvaneet kasvihuoneiden lempeässä lämmössä – mutta karaistuvat ja vahvistuvat kesän aikana niin, että kestävät loppukesän ja syksyn viilenevät yöt mainiosti.

Kesäkukilla saat kukkaloistoa moneksi kuukaudeksi! Kesäkukkavalikoima on runsas ja värikäs; varmasti jokaiseen makuun ja paikkaan löytyy sopivat lajikkeet. Kesäkukat ovat kestäviä, pitkään kukkivia, helppohoitoisia sekä edullisia, yksivuotisia kasveja. Niitä voi istuttaa amppeleihin, laatikoihin, koreihin ja ruukkuihin; niillä saa kukkivan puutarhan myös pieneen tilaan! Hyödynnä myös yksivuotiset köynnökset!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lue lisää kesäkukista ja niiden hoidosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla