Kaupallinen yhteistyö

Oma aika on tärkeää ja erityisen tärkeältä se tuntuu silloin, kun sitä ei ole. Opettele ottamaan aikaa Sinulle ja hemmottele itseäsi kiireen keskellä nopealla porkkanakakulla, joka valmistuu vaikka kahvitauolla.

Taito pysähtyä ja rauhoittua ei ole itsestäänselvyys. Se on kuitenkin niin tärkeä taito, että sitä kannattaa harjoitella.
 


Etsi itsellesi mieluisa tapa rentoutua: täytä ristikkoa, tee lyhyt kävelylenkki, lue kirjaa tai suosikkiaikakauslehteäsi. Hetki itselle voi olla myös herkutteluhetki omassa seurassa.

Kata itsellesi kauniit astiat ja valmista jotakin vain sinulle – vaikkapa tämä mehevä Paratiisi-kupissa kypsyvä porkkanakakku, jonka ainekset löytyvät joka keittiön kaapista.

Porkkanakakku Paratiisi-kupissa

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

1 annos

Sisältö jatkuu mainoksen alla

½ dl hienoksi raastettua porkkanaa
1 kananmuna
1 rkl fariinisokeria
1 rkl voisulaa
1 rkl pähkinärouhetta (esim. 4 pekaanipähkinää rouhittuna)
1/3 tl leivinjauhetta
½ dl vehnäjauhoja
ripaus kanelia, inkivääriä, neilikkaa ja kardemummaa tai ½ tl piparkakkumaustetta

Pinnalle

vaniljatuorejuustoa
rouhittuja pähkinöitä
(porkkanasuikale)

Riko kananmuna kippoon. Lisää porkkanaraaste ja fariinisokeri. Sekoita. Lisää myös voisula ja pähkinärouhe. Ripota joukkoon mausteet. Jos pidät mausteisesta porkkanankakusta, lisää ekstraripaus mielimaustettasi.
Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja sekoita jauhot huolellisesti taikinaan.
Kaada taikina voideltuun Paratiisi-kuppiin ja paista 225-asteessa noin 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.
Päällystä porkkakakun pinta vaniljatuorejuustolla. Viimeistele pähkinärouheella ja porkkanasuikaleella. Herkuttele kakku suoraan kupista.
 


Paratiisi-vati toimii paitsi tarjoiluastiana myös näyttävänä tarjottimena, jolla voi säilyttää vaikkapa aikakauslehtiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla