Mainos
Mainos

Toisinaan pieni hemmottelu on paikallaan keskellä kiireisintä arkea. Juhlan tuntuun ei aina vaadita suuria tekoja. Pienetkin asiat voivat nostaa tunnelman arjen yläpuolelle.

Jokainen meistä kaipaa joskus pieniä juhlahetkiä arjen keskelle. Juhlan tuntua voi luoda esimerkiksi kattamalla päivällispöytään hieman paremmat astiat. Yhdistele kattauksessa rohkeasti erilaisia astioita; esimerkiksi koristeellinen Paratiisi-astiasto yhdistyy kauniisti Arabian Colors Keltainen -astiasarjan kanssa.


Luo juhlatunnelmaa sytyttämällä kynttilöitä palamaan, kaatamalla lasiin viiniä ja ostamalla kukkasia kotiin.

Nosta kukat perinteisen maljakon sijasta suureen vedellä täytettyyn kulhoon. Jo yksikin suuri kukka kauniissa Paratiisi-kulhossa riittää luomaan tunnelmaa.

Arkea voi juhlistaa myös ruoalla. Moni perinteinen ruoka muuntuu hieman paremmaksi arkiruoaksi pienellä vaivalla. Mausta kalakeiton liemi sulatejuustolla, pyöräytä lihapullat lampaanjauhelihasta tai sujauta makaronilaatikkoon pekonia, aurinkokuivattuja tomaatteja ja tuoreita yrttejä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen


Simppeli mutta kuitenkin hieman parempi arkipasta syntyy helposti kantarelleista, sipulista, valkosipulista ja ja kermasta. Mausta pasta mustapippurilla ja ripottele päälle hienoksi raastettua parmesania sekä kirveliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla