Tutustu ja ihastu! Kodin Kuvalehdelle tehtiin syysremontti ja värikäs, muhkea ja kiinnostava lehti on ilmestynyt tänään 20.10.

      Tavalliset ihmiset

ja heidän arkensa ovat aina kuuluneet Kodin Kuvalehden sisältöön. Nyt pääsimme kurkkaamaan, kuka on tehonainen Hjallis Harkimon takana. Saammeko esitellä, hän on Aune, kodinhoitaja.

Käsillä tekeminen
tekee hyvää mielenterveydelle. Nyt askartelemme suloisen ompelunurkkauksen ja neulomme hellyyttävän nuppineulasiilin. Lisää tee se itse -ohjeita tulevissa numeroissa.          
   

Suomalainen mieskö

jäykkä ja intohimoiseen tanssiin taipumaton mörökölli? Tutustu kolmeen mieheen, jotka loistavat treeni- ja tanssilattioilla. Reko-Aleksi Renvik on innostunut lindy hopista, Jorma Könönen baletista ja

James Hudson salsasta.

Oletko himolukija?

Ahmitko niin dekkareita, rakkausromaaneita kuin elämäkertojakin? Jos haluat kertoa omista lempikirjoista, se on nyt mahdollista, sillä Levottomat jalat -palsta sai lisätilaa ja siihen mahtuu nyt myös kommentteja teiltä! Jos haluat Kodin Kuvalehden himolukijaksi, lähetä tietosi osoitteeseen kodin.kuvalehti@sanomamagazines ja aihekenttään Himolukija.


                                                             

On nälkä, eikä kotona ole mitään syötävää. Mutta jos asut bensa-aseman lähellä, pelastus ei ole kaukana. Kerromme, miten saat huoltoasemien ruoka-aineista pizzaa, keittoa tai vaikka jauhelihakreppejä. Tietysti lehdessä on myös paljon muuta ruoka-asiaa + upea suklaa-kookoskeiton ohje.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla