Meri-Tuuli Väntsi on Kodin Kuvalehden uusi ruokabloggaaja.

Kodin Kuvalehden uusi ruokabloggaaja Meri-Tuuli Väntsi paljastaa, mitä hän syö miehensä kanssa treffi-iltoina.

Tie toisen sydämeen käy ruokapöydän kautta. Kokki, yrittäjä ja Kodin Kuvalehden uusi ruokabloggaaja Meri-Tuuli Väntsi osaa vastata suoralta kädeltä kysymykseen, mikä on romanttisinta ruokaa. Sitä herkkua hän nauttii säännöllisesti myös miehensä kanssa treffeillä.

”Romanttisinta ruokaa, mitä voi olla, on sinisimpukat. Se on tosi hyvä tarjottava ensimmäisille treffeille, koska silloin pystyn testaamaan, onko mies mistä kotoisin. Jos mies ei tykkää simpukoista, hän ei ole sopiva mulle.”

Videolla Meri-Tuuli kertoo, mikä simpukoista itse asiassa tekee täydellistä treffiruokaa. Hän paljastaa myös, mikä hänelle on lohturuokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Meri-Tuulin Oispa aina nälkä -blogin löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Simpukkakommentti kai oli jonkinlainen vitsi? Kai joku voi karsiakin puolisoehdokkaat sillä perusteella, syövätkö nämä äyriäisiä, lihaa tai mitä näitä nyt on. Helppoa tietysti on heittää tuollaisia kommentteja, kun on jo parisuhteessa. Jos taas paria etsii, ei kannattane pitää ruokavaliota tärkeimpänä kriteerinä. :) Tietysti esim. vegaanilla/kasvissyöjällä kyse voi olla vähän laajemmasta ideologiasta, mutta jotenkin en näe, että simpukansyönti voisi olla vastaava ideologiakysymys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla