10-12 hengelle

1 pkt (8 kpl) tortillalettusia
2 broilerin rintafileetä
suolaa
sitruunamehua
rouhittua mustapippuria
1 punasipuli
1 dl kivettömiä oliiveja
1 paprika
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk (125 g) piparjuuri-tuorejuustoa

---


1. Paista broilerifileet kypsiksi öljyssä. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja pippurilla molemmin puolin. Jäähdytä ja leikkaa pienen pieniksi paloiksi.

2. Kuori ja silppua punasipuli. Pilko oliivit pieniksi. Halkaise paprika, poista siemenet ja pilko pieneksi.

3. Sekoita juustot notkeaksi tahnaksi.

4. Sekoita kaikki aineet yhteen. Notkista tahnaa tarvittaessa maitotilkalla tai sitruunamehulla.

5. Levitä tahnaa tortillalettusille. Kääri tiukalle rullalle. Ruskista rullia nopeasti kuumalla paistinpannulla voissa niin, että tortillat ruskistuvat kauttaaltaan. Kääntele välillä. Jäähdytä.

6. Leikkaa rullista suupaloja. Työnnä hammastikku ottimeksi ja pujota tikkuun oliivi, tomaatti, mozzarellapallo, juustopala tai basilikanlehti.

Teksti: Kiia Renko ja Tiina Rinkinen, kuva: Pia Inberg