4 annosta

4 makeaa paprikaa
2 dl extra virgin -oliiviöljyä
2 rkl pieniä kapriksia
2 valkosipulinkynttä
1 rkl punaviinietikkaa
oreganoa
merisuolaa

---


1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Pese ja kuivaa paprikat. Sivele paprikoiden päälle muutama ruokalusikallinen oliiviöljyä.
Laita paprikat leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia.

3. Poista kuoret varovasti, kun paprikat ovat vielä lämpimiä. Halkaise paprikat ja poista siemenet.

4. Sekoita loppu öljy, kaprikset, puristetut valkosipulinkynnet ja oregano. Kaada seos paprikoiden päälle.

5. Tarjoile merisuolan kanssa.

Teksti ja kuva Lina Tegman, käännös Kiia Renko