Kukkiiko akkunallasi käpyhyasintti, tuikkiiko seinälläsi valotaulu? Pääsetkö huutamaan BINGO?

Joka joululla on omat hittinsä. Tänä jouluna ne ovat:

  1. Käpyhyasintti: Erehdyttävästi aidolta näyttävä askarteluhitti sopii allergisillekin. Vain tuoksu puuttuu.
  2. Valotaulu: Käpyhyasintin lisäksi jokainen todellinen jouluttaja tekee nyt itse tai hankkii myyjäisistä valotaulun luomaan joulutunnelmaa. Kaunis talvinen kuva herää eloon ledvaloilla ja tuikkii kilpaa kuusen kanssa.
  3. Satumaailma lyhdyn sisällä: Voiko jouluvaloja koskaan olla liikaa? Pienet tuikut somistavat myös miniatyyrimaailman. Lyhdyn sisälle rakennetaan asetelma tekolumesta, pullonharjakuusista ja pikkukauriista.
  4. Tonttuovi: Viime vuoden superhitti porskuttaa yhä. Tämänkin ihmeen voi koristaa valoilla.
  5. Hiutaletorttu: Vihreä kuula -torttu on niin 2017, lumihiutaletorttu on tätä päivää. Joko sinäkin olet kokeillut taitella joulutorttusi tämän somehitin tapaan?
  6. Piparijoulutorttu: Entäpä tämä? Perinteinen torttutaikina ja tavallinen piparitaikina kaulitaan päällekkäin ja ryhdytään taittelemaan torttuja. Kivan näköisiä syntyy vaikkapa niin, että joka toinen sakara on päältä piparia, joka toinen vaalea.
  7. Eukalyptyuskranssi: Havuseppeleet saavat odottaa toista tulemistaan, nyt trendikäs sisustaja ripustaa kotiinsa hienostuneen eukalyptuskranssin.
  8. Kuohuviiniglögi: Lorautatko sinäkin kuoharilasin pohjalle glögiä ennen kuin täytät sen viinillä?
  9. Piparilinna: Pikkuruiset piparkakkumökit ovat somia mutta muotia ovat myös hulppeat linnat, joiden tekoon uppoaa tunti jos toinenkin kiireetöntä joulunalusaikaa.

Montako osumaa sinä sait?

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nämä vaan eivät toimi, trendikkyydestä huolimatta. Nähty mutteivat sytytä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla