Kuinka monta osumaa sinä saat?
Kuinka monta osumaa sinä saat?

Kukkiiko akkunallasi käpyhyasintti, tuikkiiko seinälläsi valotaulu? Pääsetkö huutamaan BINGO?

Joka joululla on omat hittinsä. Tänä jouluna ne ovat:

  1. Käpyhyasintti: Erehdyttävästi aidolta näyttävä askarteluhitti sopii allergisillekin. Vain tuoksu puuttuu.
  2. Valotaulu: Käpyhyasintin lisäksi jokainen todellinen jouluttaja tekee nyt itse tai hankkii myyjäisistä valotaulun luomaan joulutunnelmaa. Kaunis talvinen kuva herää eloon ledvaloilla ja tuikkii kilpaa kuusen kanssa.
  3. Satumaailma lyhdyn sisällä: Voiko jouluvaloja koskaan olla liikaa? Pienet tuikut somistavat myös miniatyyrimaailman. Lyhdyn sisälle rakennetaan asetelma tekolumesta, pullonharjakuusista ja pikkukauriista.
  4. Tonttuovi: Viime vuoden superhitti porskuttaa yhä. Tämänkin ihmeen voi koristaa valoilla.
  5. Hiutaletorttu: Vihreä kuula -torttu on niin 2017, lumihiutaletorttu on tätä päivää. Joko sinäkin olet kokeillut taitella joulutorttusi tämän somehitin tapaan?
  6. Piparijoulutorttu: Entäpä tämä? Perinteinen torttutaikina ja tavallinen piparitaikina kaulitaan päällekkäin ja ryhdytään taittelemaan torttuja. Kivan näköisiä syntyy vaikkapa niin, että joka toinen sakara on päältä piparia, joka toinen vaalea.
  7. Eukalyptyuskranssi: Havuseppeleet saavat odottaa toista tulemistaan, nyt trendikäs sisustaja ripustaa kotiinsa hienostuneen eukalyptuskranssin.
  8. Kuohuviiniglögi: Lorautatko sinäkin kuoharilasin pohjalle glögiä ennen kuin täytät sen viinillä?
  9. Piparilinna: Pikkuruiset piparkakkumökit ovat somia mutta muotia ovat myös hulppeat linnat, joiden tekoon uppoaa tunti jos toinenkin kiireetöntä joulunalusaikaa.

Montako osumaa sinä sait?