Toimittaja Anna Pihlajaniemi ja kuvaaja Katja Lösönen matkustivat Pihtiputaalle katsomaan, miten miljonääri elää. Kalle Juutinen ei varsinaisesti pröystäile.

Tältä näyttää pihtiputaalaisen miljonäärin arki: Huoltoaseman kahvilan vitriinissä hikoilee meetvursti-kananmunavoileipä. Vieressä odottaa berliininmunkki. Kalle Juutinen, 75, ottaa tänäänkin vain kupin kahvia.

Sitten hän istuu ovensuuhun vakiopöytään. Siellä istuu eläkeläisten mieskööri, jonka kanssa Kalle turisee joka aamu asiat läpi. Ei liian henkilökohtaisia, mutta tärkeitä.

”Sanon aina vaimolle, että lähden käväisemään täällä. Sitten palaan kolmen tunnin kuluttua. Pitäähän kuulumiset vaihtaa.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Siinä samassa pöydässä Kalle istui myös yli vähän yli kymmenen vuotta sitten, kun kööri pohti, kuka mahtaa olla se onnekas, josta Jyväskylän paikallislehti kertoi: eläkeläismies pohjoisessa Keski-Suomessa voitti Jokerin miljoonapotin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Minua alkoi sitten niin naurattaa, että paljastuin.”

Lue koko juttu Kalle Juutisesta Kodin Kuvalehden numerosta 22/2015. Se on kaupoissa ja tilaajilla nyt. Tilaa lehti tästä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla